Sviland A-lags seriekamp nr.7

Kåsen-Sviland 2-1

Sviland stillte med følgende lag:
4-3-3 Burre-Andreas,Kenneth,Jan Tore,Toro-Schoopp,Frode,John Arne-Morten,Eirik,Oli.

Første omgang var en katasrofe for Sviland,Sviland skapte ingen ting og Innsatsen var mildt sagt dårlig.
Kåsen tok ledelsen midtveis i første omgang då Kåsen spissen parkerte Sviland forsvaret og kom aleine med Burre, han gjorde desverre ingen feil og satte Ballen sikkert i mål.
Det e alt eg skriver om første omgang.Ikkje for det eg ikkje gidde skrive mer,men fordi det ikkje e någe mer å skrive om.Sviland var tragiske, viss et sånt ord kan brukes då det gjelder fotball.
Frode gjorde noen grep foran andre omgang som spille messigt gjorde godt for Sviland. Store,sterke og rutinerte Arne"the one and only maskin" Engen kom inn på topp og Sviland flyttet vingene høyere opp på bannen.
Dette gjorde til Sviland fikk et oppspill pungt i maskinen og kom høyere opp på banen.
Så Sviland var det beste laget i andre omg. spillte seg til noen sjanser og fikk til noen fine angrep.Men godt nok var det ikkje.
Sviland fikk sin utlignings mål midtveis i andre omg. på et bra Leo løp av "lille" Tore. Han scoret sikkert med tåen???
Dermed stod det 1-1.
Resten av kampen presset Sviland så og si heile veien,Men då skjedde det som kan skje at enn får et mål i mot.
Dette skjedde vel kansje i det 89min eller noe. Det var vel et innkast som blei kastet inn i feltet,3 Sviland spillere + Burre prøvde å klarere ballen.Men mange kokker, mye søl og ballen la seg fint til rette for en Kåsen spiller som kjempet ballen i mål.Bittert men et faktum.
Men personlig synes eg at seieren til Kåsen var vel fortjent.De dominerte 1 omg og kunne med litt hell ha ledet 5-0 før pause.
Så lagene hadde kver sin omg. men første omgang var en KATASTROFE for Sviland.
Så viss Sviland ikkje spiller bedre en dette mot Helleland kan det bli stygt på torsdag...
Vil også benytte sjansen til å takke Eirik for innsatsen han har lagt ned for Sviland A-lag.Har heile tiden vært en posetiv kraft for Sviland både på kamp og trening.Han flytter desverre hjem til oslo,så dette var hans siste kamp for Sviland.
Tusen takk Eirik! vil savne deg både på kamp,trening og i gaderoben.