Sviland A-lag i Rogalands cupen

Sviland-Riska 3-2

Sviland stillte med følgende lag:
4-4-1-1: Burre-Andreas,Geir,Kenneth,Toro-John Arne,Schoopp,Eirik,Oli-Frode-Mark

Siden dette var en cup kamp er reglene sånn at divisjons forskjell kompanseres ved straffespark som skal tas før kampen.
Riska ligger en div over Sviland, så då fikk Sviland straffespark og den satte schoopen enkelt og greit i mål.Så då kampen startet ledet Sviland 1-0 meget fortjent.
Kampen startet sånn heilt greit for Sviland sin del,dvs at innsatsen var bra selv om det store spillet uteble.Og Riska var ikkje en divisjon bedre, men styrte midtbanen i begynnelsen av kampen anført av en meget opplagt Morten Omundsen som spilte sentral midtbane på Riska.
Sviland slet med å får taket på han og han fikk gjøre som han ville i store deler av første omgang.
Men Burre var sikker i feltet og plukket de fleste innleggene som kom.Og så får me vel tro Geir på at han har kontrolen på offside fellene,selv om det kansje ikkje ser sånn ut får oss vanlige idioter:-)
Riska utlignet då nevnte Geir sko heade ut en klarering, men headingen var litt løs og ballen blei en perfekt serv til en av Riska spillerene som på hel volly satte ballen flott i mål.(neste gang me ska trene på volly, foreslår eg at Geir i steden for å kaste ballen, header den til oss)
Dermed stod det 1-1 Etter dette gjorde trenar teamet et godt grep og satte John Arne inn frå høyre kant til sentral midtbane.John Arnes innsats og løps kapasitet var veldig viktig for Sviland.Det var også han som satte inn ledermålet då han på overtid i første omgang headet inn et flott mål etter en presis slått corner av Mark.
Dermed kunne Sviland gå til pause med en 2-1 ledelse.
Heile byggdå blei nervøsen då nyheten om at "han med barten" og audien(legenden Kenneth) var blitt skadet og måtte ut etter første omg.Men då det blei klart at han blei erstattet av Tore Barsnes roet nervene seg kjapt.
Andre omg. staret bra for Sviland,vant midtbanen og begynte å bruke sidene og dette førte til en del gode angrep og sjanser.
Men det var Riska som fikk det første målet då de fekk frispark på deres høyre side, frisparket var hardt og presist og en Riska spiller fekk ganske så aleina heade ballen hardt og fint i nettet.
Dermed 2-2. Men Sviland spillerene forsatte og vise innsats og hadde mange gode angrep og sjanser både av Mark og av en opplagt Henning som kom inn siste del av andre omg og gjorde sine saker bra.
Men Sviland fikk ikkje mål på sjansene så kampen ebbet ut 2-2.
Dermed 2-2 og extra omganger med Golden Goal prinsipet.
Sviland avgjorde ganske tidligt i første exstra omgang på et flott angrep.Banens beste John Arne vant som vanlig ballen og førte opp, han fant mark som flott spilte vår alles kjære Henning gjennom. Henning gjorde ingen feil og satte ballen engelt og greit i mål.
Dermed vant Sviland 3-2.
Herlig lag innsats og synes me ska vere fornøyd med denne kampen Sviland!!