Kalender

lørdag, september 04, 2010

Utrolig fortjent

Buøy 2 - Sviland: 0-4

4-4-2: Ronny - Jani, Jørn, Morten, Tommy - Timmi, Arild, Trond, Aleks - Tore, Kjartan
Benk: Toro, Kenneth, Oli

 I mangel av tre faste a-lagsspillere var det noe spenning knyttet til denne kampen. Å mangle spillere av Oddbjørn, Sveinung og Sveins karakter vil svekke ethvert lag (på dette nivet). TrenerKenneth hadde funnet plass til Tommy på venstrebacken, Timmi på høyrekanten og Tore på spissplassen. Dette var forresten årets første kamp for Tore....og for en debut det ble.

Etter kun få minutter ble Tore sendt gjennom etter en praktpasning fra Trond og sklitacklet ballen i mål. Det vil vel være å lyve å si at  dette ikke var fortjent. Kort tid etter dette ble Timmi skadet da han ofre seg for laget i en skikkelig duell. Inn kom den alltids like unge El Toro.

Midtveis i omgangen fikk vi frispark....fy søren....Morten skal få anledning til å fortelle selv hvordan det var, men målet er helt klart en kandidat til årets mål.

Buøy gjorde noen bytter i pausen og ble helt klart styrket av dette. De kom langt bedre med i kampen, uten at de klart å få ballen i mål bak en dyktig Ronny. Heldigvis kom vi stadig mer med i kampen og spilte tidvis ganske bra. Spillet som kuliminerte med at Aleks satte ballen i mål var faktisk veldg bra.
Oli fikk 20 minutter for Toro og gjorde sine saker bra. Han sendte ballen lett og ledig til Kjartan som løp fa alt og alle og knallet ballen i mål.

Dette var faktisk en skikkelig arbeidsseier. Samtlig stod på og jobbet bra gjennom hele kampen. Vil trekke frem Tommy som spilte en skikkelig stødig kamp på venstrebacken og Morten som er en fryd å spille sammen med bak der, og Jani da. Avslutningsvis kan vi nevne dagens sitat: Never Change a Winning Team. (dette lover ikke godt for de tre manglende a-lagsspillerne)

Red.anm: Tommy ble kåret til Svilands beste spiller

1 kommentar:

Anonym sa...

Enn mann , ett frispark , 23,2 m , ett mål , en sjangse , ett kryss , en perle


minstemann