Kalender

onsdag, september 08, 2010

Før kampen: Suldal IL

Sviland - Suldal
Kampen spilles på Sviland Stadion fredag 10.september kl 1800



Det er knyttet stor spenning til denne kampen, av flere grunner. For det første kan det se ut som om trenerkenneth har et luksusproblem når han nå skal ta ut laget til denne kampen. De som spilte forrige kamp gjorde sine saker bra og det ville vært rart å bytte ut noen av dem; men trenere er jo kjent for å være noen luringer med både fem og seks ess i erme. Den som kommer på kamp på fredag vil se. 

For det andre vil det bli spennende å om Sviland endelig kan slå Suldal. Jeg kan ikke huske at Sviland har slått Suldal noengang (det husker sikkert Oli?) og det ville helt klart vært på sin plass med en seier nå. Svilandslaget er jo som kjent inne i en god stim med hele 8-0 i målforskjell på de to siste kampene. Suldal derimot gikk på en liten smell mot Vardeneset 2 i forrige runde og er helt sikkert sugne på å revansjere det tapet. 

Suldalslaget er et hardt, men fair-spillende lag, som trøkker til i de fleste duellene. De har divisjonens kanskje lengste keeper i mål, en hardtjobbende midtbane og noen virkelig dyktige spisser. Sviland på sin side har divisjonens kanskje beste keeper i mål, en enda mer hardtjobbende midtbane (Trond har jo tross alt løpt maraton - bilde 10) og trolig divisjonens raskeste spisser.  Alt ligger til rette for en rysare i skogen.

Toro kommer. Kommer du?

Ingen kommentarer: