Ronny-Jan Tore,Tore,Magnus(Jørn),Sem-Arild,Svein,Morten,Oddbjørn-Oli,(Sveinung)Lars Ove(trond)

Kampen begynnte nærvøst for Sviland og Oltedal styrte det meste av spillet.
Sviland skulle forsette å spille spillende fotball og Ronny prøvte som avtalt før kamp å bruke backene.
Problemet var at på grunn av dårlig bevegelse og tette markering så blei alternativet for Sem og Jan Tore lange baller opp mot to ikkje akuratt store spisser.
At spissene taper luftkrigen er ikke noe å gjøre med 1,80 høye spisser mot spenstige folk på 1.90 blir som regel rått parti.
Men då er det viktig at spissene og midtbanespillerene vinner den berømmte andre duellen og dette skjedde alt for skjelden for Sviland denne kampen.
Posetivt for første omgang er jo det at til tross for at Oltedal styrte spillet så var forsvaret og målmann solid og hindret Oltedal både å komme til sjanser og om de gjorde det så ordnet Ronny opp i vant stil.
Sviland hadde sine muligheter til å score både undertegnende og Svein hadde sjanser til å sende Sviland i ledelsen, hadde dette skjedd kunne nok kampen blitt en helt annen for Sviland.
Omgangen som var lite velspillt ebbet ut 0-0.

Andre omg var etter min mening mye bedre for Sviland anført av en meget god Trond Laland på topp vant Sviland mer i luftrommet og kom faktisk igjennom med noen anledninger etter stuss frå unge hr.Laland.
Sviland skapte mer sjanser og både Trond og Oli kunne med litt mer dyktighet og litt flaks gitt Sviland ledelsen.
Oltdal var vel nermest 1-0 første halvdel av andre omgang då de satte et frispark i stolpen.
Men eg tror faktisk Sviland tross dårlig spill, vinner sjansestatestikken denne kampen.
Oltedal tok ledelsen då Tore var uheldig og satte ballen i eget mål etter et godt innlegg frå Oltedal vingen.(var det for å få spille spiss, Tore?)
Dette skjedde rundt det 70minutt og etter målet tok Sviland mer og mer over spillet.
Sviland satte opp Tore på topp og stillte det siste kvarteret med kraftspissen Trond og to superraske spisser i Tore og Oli eller eh meine Sveinung, som erstattet Oli etter Oltedals mål:-)
Dette resulterte i mer trøkk fremover og Sviland var klart best siste kvarteret.
Sviland fikk også sin utligning etter at Trond flott nikket ballen kontant i mål etter en corner frå Morten.
Etter dette blei det mye frem og tilbake og ingen lag var nærmere seieren en det andre.
Alt i alt en grei uavgjort kamp for begge lag, men tror ingen av lagene var fornøyde med resultatet.
Sikkert mange som spillte under pari denne kampen og sikkert mange som meiner noe om enkeltspilleres innsats.
Men tror alle skal se seg godt i speilet før de meiner noe om sine lagkammerater men om lagets prestasjoner er det bare å fyre løs.