Kalender

onsdag, mai 28, 2008

Målfest på Stadion

Sviland - Pol IL 6-0

4-4-2: Christian Lassen - Thomas Schopp, Jone Grønstøl, Jørn Vølstad, Jan Tore kristiansen - Arild Fjelde, Sem stangeland, Svein Sandhaug, Morten Myklebust - Jarle Barsnes, Rune Oddsen

Innbyttere: Kenneth Tjessem, Thomas "minipanzer" Egeland, Tommy Sunde, Ørjan Eskeland, Tore Barsnes, Ole Martin Skjæveland, Ronny Ludvigsen, Tor Raugstad
Lagleder: Kjetil Stangeland
Dommer: Svein Axel Johannesen - God kamp.
Tilskuere: Ca 38

Da dette var første runde i Rogalandscupen skulle 6.divisjonslaget Pol ha et straffe før kampstart for å utligne divisjonsforskjellen. Spenningen var stor da dette var Christians Lassens først kamp i år, skulle han klare å redde straffesparket? Selvfølgelig klarte han det. Lett!


Dommeren blåste kampen i gang på en nydelig Svilandsmatte i et strålende maivær. De første minuttene følte begge lagene på hverandre uten at noen av dem klarte å produsere noen sjanser det er verdt rapportere om. Spillet var det også så som så med. Trener Jørn Vølstad hadde etter forrige kamp proklamert at langpasningens tid var over. Fra nå av skulle det spilles raskt og kort langs bakken. Det ville vel være å lyve å si at det ikke var en eneste langpasning i denne kampen. Og hvem var det som slo de fleste langpasningene? Det var treneren det.

Ca midtveis i første ble Rune Oddsen holdt inne i 16 og dommeren dømte et klart straffespark. Thomas Schopp plasserte den presist og trygt i mål. Etter dette festet Sviland et lite tak på kampen. En og annen bakkepasning ble levert og spillet fløt noenlunde bra. Plutselig hadde vi spilt oss helt frem til hjørne av Pols 16 meter hvor Svein Sandhaug på mesterlig vis hamret ballen på halv vollet i motsatt kryss. Til pause stod det 2-0. Da dette er den andre av tre kamper denne uken ble det foretatt flere bytter i pausen.

Thomas S gikk ut for Kenneth T. Rune gikk ut for Minipanzer, Arild gikk ut for Ole Martin, Morten fikk ut for Ronny, Jan Tore gikk ut for Ørjan, Sem gikk ut for Tore. Senere i omgangen fikk også Tommy og Tor prøve seg.


Sviland festet umiddelbart grep i andre omgang. Og hvilken omgang det ble! Treneren fikk æren av å sette inn 3-0 på noe klabb og babb i feltet før Thomas Egeland show begynte. Han kvitterte med ekte hat-trick, fint spill og god jobbing. Ørjan stod for kveldens eneste gule kort da han kontant klippet ned en Pol spiller. Reshpekt!!!


Andre omgang var en parademarsj. Spillet satt ikke som støpt, noe rusk var der, men uttellingen på målsjansen var over all forventning. Bra jobba av samtlige.

Det var flere som meldte seg på i kampen om å starte på fredag. Så nå er det bare å møte opp kl 1900 for å se hvem som starter. På andre banehalvdel står Lura.

Ingen kommentarer: