4-4-2: Ronny Ludvigsen - Kenneth Tjessem, Jørn Vølstad, Jone Grønstøl, Thomas Schopp - Arild Fjelde, Sem Stangeland, Svein Sandhaug, Morten Myklebust - Jarle Barsnes, Tore Barsnes
Innbyttere: Jan Tore Kristiansen, Ørjan Eskeland, Tore Lunde, Tor Egil Julfeldt, Thomas Egeland, Lars Ove Tjessem
Lagleder: Kjetil Stangeland

Dommer: Lennart Jonnassen - ok

Tilskuere: Akkurat 40

Dette var Svilands tredje kamp denne uken, men det var ingentng som tydet på det, hvert fall ikke de første 10 minuttene. Da rullet et opplagt Svilandslag opp den ene sjansen etter den andre. Lura spillerene var statister. Det hele ble kronet med nok et innlegg fra høyre som Jarle sikkert ekspederte i mål.

Hva som skjedde etter dette er det ingen som helt vet, men Lura tok fullstendig over kampen. Nå var det Sviland som var statister. Laget ble utspilt etter alle kunstens regler og det gikk som det måtte. Lura utlignet på tampen av første etter at en veldig rask og veldig opplagt høyreving lurte den dårlige skjulte offside-fellen til Sviland og la inn til en umarkert spiss.

I pausen gikk Thomas ut til fordel for Jan Tore. Nok en gang tok Sviland tak i kampen og nok en gang ga de initiativet fra seg. Avstanden mellom leddene ble for stor, innsatsen for dårlig og kommunikasjonen fraværende. Til tross for dette klarte hjemmelaget nok en gang å gå opp i ledelsen da Jarle kjempet seg fri på høyresiden og la inn til en ukjent Svilandsspiller som sikkert plasserte ballen i mål. Lura svarte umiddelbart og gikk rett i angrep og utlignet til 2-2 ved et nydelig skudd av den nevnte opplagte høyrevingen. Både Lars Ove, Thomas E og Ørjan fikk noen minutter i denne kampen.

Etter dette var det bare ett lag på banen, og det var Lura. Til slutt gikk de opp i en 2-3 ledelse som holdt seg kampen ut. En fortjent seier.

Forhåpentligvis var denne kampen bare et arbeidsuhell som ikke kommer til å gjenta seg. Forhåpentligvis skal vi heller ikke ha flere uker med tre kamper.

Neste kamp er borte mot Figgjo den 12. juni kl 1900.