Kalender

tirsdag, april 22, 2008

Strålende sesongåpning på Høle

Og med strålende tenker jeg ikke bare på været som pakket kampen inn i en nydelig ramme, men også på det rekordstore publikummet som virkelig kjente sin besøkelsestid. Jeg tror vi snakker to-sifret her... Det som virkelig toppa heile driden var selvfølgelig resultatet.

Høle - Sviland 2-4

Lag: Ronny - Kenneth, Tore B, Jone, Jani - Arild, Svein, Thomas S, Morten, Sem - Jarle
Inbyttere: Rune, Jørn, Thomas Minipanzer, Tor R.
Høle startet kampen ganske bra, de gikk hardt ut og presset oss bakover på banen. Det var et noe nervøst Svilandlag som løp rundt på banen de først ti-femten minuttene. Heldigvis senket skuldrene seg noe da Jarle, på pasning fra Ronny, sendte de hvite opp i ledelsen. Spillet bølget frem og tilbake i en periode, men Høle utlignet plutselig ut av ingenting på bakgrunn av flere kommunikasjonssvikter mellom forsvar og keeper. Til pause stod det 1-1.

I andre omgang tok Sviland tak fra start og holdt presset oppe, men kom liksom ikke til de helt store sjansene. Det var klart for bytte. Thomas S. byttet plass med Rune som gikk opp på topp sammen med Jarle. Dette fikk umiddelbar effekt. Vi klorte oss fast på Høles banehalvdel. Morten fikk tak i en retur ca midt på Høles banehalvdel som han klinte i en lekker bue over Høles sjanseløse keeper. 1-2. Den nyinnbytta Rune fikk en skade i kneet og undertegnede måtte innpå. Sviland fortsette å kjøre på. Og i beste Leo-ånd kom nysigneringen, Svein, på et dypt løp og knallet inn 1-3. På dette tidspunktet tenkte vi at kampen nok var i vår hule hånd, men forsvaret vårt ville det anderledes. De ga Høle et straffe sånn at de kunne få en sjanse til å komme tilbake i kampen. Ronny ville det anderledes. Han reddet mesterlig straffesparket. Den andre strafferedningen på rad i kamper mot Høle.

Etter dette ramlet Høle litt sammen og jeg (Jørn) fikk æren av å lirke inn 1-4 målet på et nydelig innlegg fra Arild. På dette tidspunktet var vi sikre på at seieren var vår, men nok en gang viste Høle god moral og kom seg frem og puttet en ball i nettet. På dette tidspunktet begynte luften å gå ut av Svilandlaget som hadde løpt mye. Det var flere som fikk kramper, eller tendenser til, men heldigvis for oss begynte hjemmelaget sluttspurten for sent. På tampen av kampen kom Minipanzer inn for en sliten Jarle.
Sviland vant kampen på en spillemessig midt-på-treet-dag. Et sterkt og bra resultat.