Kalender

torsdag, april 17, 2008

Mens vi venter på Oli...

har det egentlig gått overraskende bra. Sesongoppkjøringen er nå over og sesongen står for døren. Vi har gjennomført hele 7 treningskamper siden februar uten (nesten) et eneste tap.

Sesongen begynte i januar på en relativ hard og dårlig grusbane. Oppmøte var veldig bra med ca 15 spillere i snitt på to ukentlige treninger. Det kom noen ny inn, men stammen besto av de gode gamle.

I februar begynte den tradisjonsrike Vinterserien. 7 lag var invitert. Av disse var det to som trakk seg underveis. Sviland hang godt med og gikk gjennom hele turneringen uten ett eneste tap. Den siste kampen måtte Sviland vinne for å komme ut på toppen av tabellen. Desverre klarte vi bare 1-1 mot Austrått Jr noe som gjorde at Lura stakk av med den gjeve seieren.

Årets eneste tap, så langt, kom mot Ganddal. Et tredjedivisjonslag som har hatt en heller traurig start på sesongen med interne problemer. Kampen gikk på Lura kunstgress. Sviland holdt godt følge og sto på ingen måte så mye tilbake som divisjonsforskjellene skulle tilsi. Sluttresultet ble likevel 3-1 til Ganddal. En bra gjennomført kamp av Sviland.

Etter Ganddalskampen er det spilt to kamper. Mot Kåsen og Malmheim. Begge kampene spilte vi til dels veldig bra og gikk seirende ut av.

På mandag begynner sesongen med et bygdederby av de sjelden. Sviland tar turen til Høle for å vise hvordan fotball egentlig skal spilles. Det kan nevnes at lagene også møttes i Vinterserien. Da ble stillingen 1-1- Alt ligger til rette for en god kamp. Kampen begynner kl 1900.

Til sommeren kan forhåpentligvis alle lokalfotballhjerter gleder seg da ballkustneren og globetrotteren ,Ole Martin, nok en gang returnerer i toppform.

Ingen kommentarer: