torsdag, mai 31, 2012

Sviland - Bakke 2-2

Lagoppstilling 4-4-2: Ronny Ludvigsen - Kjetil Egeland, Tore Barsnes, Jan Tore Kristiansen, Morten Myklebust - Sveinung Oseland, Sem Stangeland, Thomas Berge, Aleksander Tjessem - Kjartan Hølland, Lars Ove Tjessem

Benyttede innbyttere: Marius Seldal, Tor Egil Julfeldt, Marius Lima

Veldig viktig kamp mot bunnlaget startet med scoring på langskudd fra bortelaget.
Sviland spilte best i første omgang, og utlignet midtveis ved Aleksander etter en strålende pasning fra Sem. Vi spilte delvis god fotball, og Bakke satset kun på langpasninger. Egentlig burde vi ledet etter første omgang.

Andre omgang var en fortsettelse på første og Sviland spilte seg til flere sjanser uten at Bakke var veldig farlige. 25 min ut i omgangen får Sviland et frispark på 30-35 meter. Det blir slått fra Morten og i stolpen, og ender opp hos Lars Ove som enkelt setter inn 2-1 målet.
Etter dette faller Sviland sammen, og blir presset tilbake av Bakke. Spillet er snudd og Sviland satser på lange pasninger, og Bakke spiller ball. Sviland har ved flere anledninger muligheten til å gå opp i ledelsen, men tar ikke vare på sjansene. Det blir etterhvert også veldig ampert stort sett pga unødvendig kjefting. Dommeren ødelegger fullstendig spillet etter at han mister kontrollen på spillergruppa, og deler ut gult kort i hytt og pine. 10-12 min før full tid utligner Bakke på en merkelig situasjon. Sviland skulle ha kast, men dommeren gir dette til Bakke som etterhvert får corner, og den resulterer i mål.
Resten av kampen er preget av lite finspill, og Sviland har en god mulighet til å ta seieren helt på tampen, men igjen en dårlig avslutning.

Det er på tide at spillerne går i seg selv, for dette er langt under pari. Bakke er et dårlig lag som bør slås med god margin. Det er på tide å gi spissene litt avslutningstrening, og enkelte personer burde lære seg å holde kjeft. Vi kan ikke tape slike kamper pga at folk blir varme i toppen. Pinlig!