Årets første poeng

Lagoppstilling 4-4-2 : Ronny Ludvigsen - Kjetil Egeland, Tore Barsnes, Jan Tore Kristiansen, Thomas Berge - Sveinung Oseland, Sem Stangeland, Morten Myklebust, Aleksander Tjessem - Kjartan Hølland, Lars Ove Tjessem

Benyttede innbyttere: Marius Lima, Kent Selvikvåg, Time Rene Danielsen, Tor Egil Julfeldt, Kenneth Tjessem

Strålende vær, årets mest bemannede benk, giganten Tore og team talk av Legenden i kjelleren ga Svilandslaget motivasjonen som har manglet tidligere i år.
Det startet veldig bra spillemessig og lagdelene fungerte godt sammen. Forsvaret var solid, midtbanen hentet ball og det var bare mindre maringer som manglet for å komme til de opplagte sjansene.
Begge lag hadde noen skudd hver i første omgang, men kun Eiger omsatte det i mål. En noe merkelig situasjon med skudd fra nærmest død vinkel som gikk i mål.

Pause: 0-1

Sviland startet også bra i andre omgang og ga Eiger lite rom og få sjanser.
Ca 15 min ut i omgangen snapper Sveinung opp en ball på 25-30 meter og løper regelrett fra alle og setter ballen i det tomme målet.
Pga av varmen ble det i løpet av omgangen foretatt en del bytter for å få inn væskeholdige spillere.
Av den grunn har vi ikke slik som i flere andre kamper dette året tapt kampen de siste 15-20 min som følge av dårligere utholdenhet enn motstanderne.
Sviland hadde en stor sjanse til å avgjøre kampen, og Eiger noen skudd fra farlig posisjon, men ingen resulterte i scoring.

Dermed har Sviland sikret sitt første poeng, og er blodtørste når de i morgen møter Undheim til kamp om posisjonene nede på tabellen. Dette er en kamp Sviland har god mulighet til å vinne dersom vi fortsetter som mot Eiger 2.