Lagoppstilling 4-4-2: Marius Seldal - Kenneth Tjessem, Morten Myklebust, Thomas Berge, Bent Andreas - Tor Egil Julfeldt, Sveinung Oseland, Sem Stangeland, Aleksander Tjessem - Kjartan Hølland, Lars Ove Tjessem

Benyttede innbyttere: Tommy Sunde

Etter en halvlang kjøretur startet Sviland i dag i ført grønne drakter en halvhjertet oppvarming.
Speakeren ropte opp lagene og vi var superklare for å gjøre en god kamp i solskinnet.
Førsteomgangen var godt spilt av Sviland. Forsvaret var solid, ballen gikk rundt i laget, og det var små marginer som hindret gode målsjanser. Noen minutter før pause sender Toro en høy ball over forsvaret og Lars Ove  tar med seg ballen til 16-meterstreken og plasserer den i hjøret med venstrefoten.

Det var mye optimise i pausen og Sviland gikk ut med samme innstilling som i første.
Kort tid ut i omgangen fikk Sviland tildelt frispark. Dette ble slått inn i feltet og ballen ble stusset videre til verdens eldste aktive fotballspiller (Toro) som banket ballen i mål. Respekt!
Sviland presset på videre for å få 3-0, men sjansen alene med keeper ble misbrukt.
I stedet for var det en helt absurd skudd fra Sokndal som skulle føre til redusering. Skuddet var knallhardt, gikk fra side til side og gikk bak Svilands gode keeper fra omtrent 35-40 meter. Kandidat til årets mål.
Etter dette gikk luft og kondis ut av Svilandsspillerne, og Sokndal som hadde mange innbyttere kunne male på og komme seg til sjanser. Effektive og heldige var de også.
Sviland hadde noen muligheter til å score, men var ikke kyniske nok i avslutningsøyeblikk.

Selv om det ble et stort tap gjenspeiler ikke resultatet helt det spillemessige.
Sviland spilte en god kamp, og dette var et langt steg i forhold til tidligere kamper dette året.
Det som manglet i dag var en innbytterbenk for flere gikk etterhvert tomme for krefter.