Årets første trepoenger!!
Undheim - Sviland 0-1

Lagoppstilling 4-4-2: Ronny Ludvigsen - Kjetil Egeland, Tore Barsnes, Jan Tore Kristiansen, Tor Egil Julfeldt - Tim Rene Danielsen, Thomas Berge, Sveinung Oseland, Aleksander Tjessem - Kjartan Hølland, Lars Ove Tjessem

Benyttede innbyttere: Arild Fjelde, Even Grande, Kenneth Tjessem

Endelig skulle det ble tre poeng. Det var ikke en velspilt kamp eller en bane som la opp til det (Distriktets verste?). I tillegg var det veldig varmt, og i følge Kenneth gikk det over 40 liter vann. Nå skal det sies at det gikk 3-4 liter kun for å avkjøle ansiktet til Ronny i sluttminuttene.

De første femten minuttene av kampen var det en tidligere trener i Undheim som dømte. Han var ikke så veldig god på offsideregelen, og det var direkte farlig for spillet å ha han der. Undheim hadde et skudd som gikk rett utenfor stolpen etter at Svilandsforsvaret stoppet opp for det de trodde ville bli dømt 5 meter offside. Undheim spilte seg til sjanser, mens Sviland stort sett holdt ballen utenfor eget mål. Sviland hadde også noen sjanser i første omgang, men det ble med noen cornere.

Andre omgang åpnet ganske likt første, og de 15 første minuttene var relativt åpne. Da scoret Sviland ved Arild Fjelde. Etter dette var det press mot Svilandsmål resten av omgangen, og kun flaks og god laginnsats gjorde at vi ikke fikk noen baklengs. Vi hadde igjen en noe skral benk til denne varmen å være, men ved å spille 4-1-4-1 på slutten hadde vi noen lunde kontroll på Undheim.

Neste kamp er førstkommende torsdag. Da kommer Bakke til Sviland stadion. De skal knuses! Møt opp og hei Sviland til seier.