Kalender

onsdag, februar 22, 2012

Sviland sitt alag

Då ska eg skriva litt om alaget t sviland i 2012. Me trene inne i gymsalen nå som værforholdene e sånn som di e, å me trene på mandag fra 19.00-20.30 og på onsdag fra 20.00-21.30. Me e lide folk å me har isje trener. Noen kutter ned på fotballprioriteten mens noen få andre er langtidsskadet. Vi håper jo selfølgelig at vi skal klare å lure med noe fler folk til sviland, men etter som jeg har skjønt hvordan dette fungere opp etter årene, så må nok grasbanen åpnas 1st. D e isje så lett å lokka folk t sviland når nesten alle andre klubber har kunstgrasbaner, men det er snakk om et møte mellom sviland il, hana il og austrått il og eg håpe selfølgeligt på ei trening i vegå på kunstgras. Me har og ei lidå gruppa som består av meg sjøl, kjartan og timmi som prøver å få tak i trener. Me har hørt litt rundt men håper at de neste me spør har lyst på en kjekke oppgave!
Me har fått opp ett par 17-18 åringer i år nå, så me ska nå hvertfall klara stilla lag i serien, og håbe selfølgeligt at disse ungkalvene skal vokse enda mer som fotballspiller på alaget og at di kommer sjapt inn i " flokken".
Årets høydepunkt t nå va i kveld. Då va me i randaberg arena og fikk trene på kunstgraset innendørs! Alle va blie å fornødde, å hallen e någe av d kulaste eg har sitt t nå av innendørshaller.
Me satte nok rekord me folk på trening i dag, for me va 18 stk som sprang å svetta å spente ball.

Skal prøve å holde bygdå oppdaterte på koss d ligge ann framøve me alaget t sviland.



Morten

1 kommentar:

J! sa...

Bra oppsummert, Morten. Håper dere finnes en løsning.