Kalender

mandag, september 19, 2011

Sviland - Bryne 3 5-2

Keeper i fokus
Til tross for keeperbytte allerede i første omgang skulle det vise seg å bli en vanskelig oppgave å fange ballene for Brynekeeperne.

Det var en pussig kamp dette. Bryne gikk tidlig opp i en 2-0 ledelse, noe mot spillets gang, da Sviland hadde hatt flere gode sjanser til å få ballen i mål. Vi måtte derimot få hjelpe av en svært gavmild Brynekeeper som på en pussig måte klarte å sotle bort et løst tilbakespill og rett i fanget på John Arne. Til pause stod det 2-1

I andre omgang gikk Sviland ut i hundre og presset ganske høgt. Dette resulterte i at vi blant annet fikk noen frispark mitt på deres banehalvdel. I utgangspunktet fra nokså ufarlig hold, men kombinasjonen av Morten Bursdagsbarns farlige fot og keepers glatte hansker skulle vise seg å være dødelig. En lompe hardt slått ball ble lempet inn i feltet og gled viavia noen spillere i rett i mål. 2-2. Like etterpå gjentok samme hendelse seg med samme resultat. Plutselig var kampen snudd til 3-2. Marerittet for dagens andre Brynekeeper skulle vise seg å ikke være over. Et utkast gled ut av hendene hans og landet like foran Arne (maskinen) som av gammel vane klinte til ballen og satte den rett i mål. Jubelen ville ingen ende ta. Hans første mål på a-laget siden 90-tallet...Dagens siste mål var det Trond som fikk æren av å sette inn. Et corner ble fullstendig ubevisst slått slapt og lavt inn i feltet, hvor en dårlig klaring ga ballen til Arild som dunket ballen inn i feltet. Der var Trond og styrte den inn i mål. Se filmen her.

Svilands beste denne kampen står mellom de stødige midtstopperne Morten og Maskinen, men det ender i favør Morten på grunn av hans to mål (og at han hadde bursdag dagen før)

Ellers ønsker vi å dedisere denne kampen til Tore Barsnes som giftet seg denne dagen. Gratulerer.

4-4-2: Ronny - Jani, Morten, Maskinen, Tommy - Kenneth, Arild, Trond, Aleks - John Arne, Jørn
Benk: Oddsen, Oli, Toro