Kalender

tirsdag, juni 07, 2011

En fuktig aften

Forsand - Sviland 3-2

- Makan til uflaks, utbrøt kampens mest sentrale spiller etter kamen mot Forsand. Jeg trodde vi hadde avgjort denne kampen da vi gikk opp i en ledelsen, men at jeg av alle skulle klare å score to selvmål på overtid er ikke til å tro.  Les videre for å se hvem som var kampens profil.
Som vanlig var Sviland tidlig ute, faktisk så tidlig at garderobene ikke var opplåst da vi kom.
Kenneth hadde satt opp et slagkraftig lag til denne kampen, "det er viktig med tyngde på topp, derfor spiller jeg der".

Kampen startet på verst måte tenkelige med at et tilbakespill til keeper stoppet i en vannpytt hvorpå en Forsandspiller oppfattet situasjonen fort og fosset frem for å ta ballen, og med litt klabb og babb klarte han å sette ballen i mål. En skikkelig kalddusj på en kald dag.

Etter dette tok Sviland seg sammen, anført av maraTrond og Arild løp de rett og slett Forsand i senk. De serverte pasning på pasning til Jonnieboy og Kenneth på topp uten at de klarte å sette ballen i mål. Skjerpings, skuddtrening på onsdag. Sviland er jo kjent for, hvert fall internt i laget, å kontre rask. Plutselig var Sveinung spilt fri og kom alene med keeper, han gjorde ingen feil (ikke skuddtrening på onsdag) og utlignet. Bare sekunder senere fikk  Sviland et frispark på 25 meter. Det var vemtet at mannen med det nest fineste målet i 2010 skulle ta det, men Kennth trumfet gjennom, for familiefreden, at Aleks skulle ta det. Og han leverte! Som et prosjektil dundret ballen inn i målet bak en fullstendig sjanseløs keeper. 

I pausen ble det ikke gjort annet enn å drikke vann....jo, også kom Jani innpå for Sem.

Andre omgang var egentlig et stort gjesp. Ballen var nesten mer i luften enn på bakken, noe som egentlig var likegreit siden banen var fullstendig dekke av vann. jeg vil likevel driste meg til å si at Sviland hadde kontrollen. Forsand produserte lite. Kun noen få cornere....noe som skulle bli vår bane. På et av disse cornere gikk Jani, Svein og en Forsandspiller opp i samme duellen, desverre var det Jani som vant duellen og stanget ballen i mål, eget mål. Stilingen var 2-2 og vi var på overtid.. Skuffelsen var til å ta å føle på da avsparket ble tatt og spilt fullstendig umotivert bakover påbanen. Nok en gang snappet våkne Forsandspillere ballen opp og suste fremover på banen. De klarte til og med å fylle på med folk inni i boksen, men da innlegget kom kastet Jani seg frem med håp om å blokkere innlegget, noe han forsåvidt klarte, det var bare så dumt at han skled ballen inn i eget mål. 

Etter dette blåste dommeren av kampen. I garderoben ble det stemt på om Jani ikke skulle få sitte på med noen hjem fra Forsand, men et knapt flertall ville ta han med i en av bilen på en forutsetning: han fikk ikke si et ord hele veien hjem. Jeg tror faktisk Jani vurderte å gå. 

Svilands beste: Tommy  (nok en gang)


4-4-2: Ronny -Morten, Svein, Tommy, Sem - Sveinung, Arild, Trond, Aleks - John Arne,Kenneth
Benk: Jani, Oddbjørn, Thomas, Timmi

3 kommentarer:

skjelbrei sa...

det va et floitt referat d dr :P bjunnte å lura på om eg faktisk va på kampen :P

Jani sa...

Haha kem som har dikta opp dette referatet. Har du bare tatt en råsjangs Jørn. Va isje møje springing på Trond. Låg jo heima å søyd øve kneet sitt han! Men veldig bra innlegg til en kamp med pondus og vennene

Anonym sa...

En feil var det!!! men bare 1, det var TIMMI som scoret sitt debut mål i serien for Sviland med et SUPER hardt mål ned i høyre hjørne for keeper på en ca. avstand 25 meter..... GRATTIS TIMMI
Han eldste som startet (siden han staurgamle var litt sliten....)