fredag, mai 13, 2011

Poengdeling på Jæren

Brusand - Sviland 1-1
Til tross for de siste tideres dårlige kamper har ikke Svilandssupporterne snudd laget ryggen, her var det ingen usakligheter ala de håpløse Vikinghordene, her var det kun oppmuntrende ord og støtte! Takk til de tre fremmøtte; Kjetil, Oli og Hatti Waterboy!!
Det var en flott ramme rundt kampen med både flott vær, en god bane, loddsalg og musikk; det lå rett og slett godt til rette for en god kamp. Desverre for oss så det ut til at Brusand responderte bedre på de gode rammen enn Sviland, for etter 40 sekunder scoret Brusand. Kanskje var det den smellen vi trengte for å våkne, spesielt Jani (velkommen hjem forresten) som satt på benken tente på alle plugger og kommenterte kampen så høglytt fra sidelinjen at dommeren vurderte å gi ham gult kort. I løpet av første omgang skulle vi scoret tre mål da både John Arne, Sveinung og Tore kom alene med keeper, men en god Brusandkeeper og litt slurvete avslutninger gjorde at Brusand gikk til pause med en ledelse.

I andre omgang skulle vi gjøre det helt store. Ikke overraskende ble vi enige om å gå på banen i andre omgang, kline til og helst score flere mål en Brusand. Med en slik nyskapende taktikk kom vi nok til å ta Brusand helt på sengen. Den gang ei. I store deler av andre omgang dominerte Brusand, men heldigvis er det ikke forbudt å ha en god keeper. Ronny reddet oss med flere mesterlige redninger. Selv om han fikk noen trøkker klarte han å holde fokus. Jeg tror til og med dommer Briskemyr var overrasket over dette.

Så; kampens øyeblikk. Jani stormet ned langs venstrekanten og la et sånn helt passe godt innlegg inn i feltet, innlegget ble stanget unna, men på returen stod Arild klar med høyreslegga og klinket ballen på hel volley ned i keepers høyre hjørne. En skikkelig kandidat til årets mål. Før dette hadde vi fått et mål tvilsomt annullert for offside.

Etter dette stormet begge lag i angrep, men også her reddet Ronny oss. Kampen endte 1-1, og det er forsåvidt et resultat begge lag kan være fornøyde med.

Jeg var så heldig å kjøre hjem sammen med Svein og Ronny og diskusjonen i bilen handlet for det meste om hvem som var banens beste. Ubeskjedne som de er mente begge de var Svilands beste. Desverre er det bare en som kan kåres til Svilands beste og i denne kampen går nok denne æren til Ronny som hadde flere kampavgjørende redninger.

4-4-2: Ronny - Morten, Kenneth, Svein, Kjetil - Sveinung, Trond, Arild, Aleks - Tore, John Arne
Benk: Jørn, Thomas, Jani, Tommy, Timmi,