mandag, mai 16, 2011

Ketchupeffekten?

Sviland - Brodd 2      2-1
En rekordstor tropp ga Kenneth mulighet til å plukke spillere fra absolutt høgeste hylle. Sjokket var derfor stort da han selv satt seg ut av laget. Det snakkes om et generasjonsskifte?
Det hadde såvidt begynt å regne da kampen startet og dette gjorde at ballen gikk litt fortere enn planlagt. Om det var dette eller uflaks som gjorde at vi ikke ledet etter  10 minutter skal man ikke spekulere i, men fakta er at vi kom til fire-fem-seks store sjanser uten å klare å sete ballen i mål. Når så det er sagt så er det angrepsspillet som ble vist av hjemmelaget i denne perioden kanskje noe av det beste som er vist på stadion. Lettelsen var demed stor da Sveinung (endelig) satte ballen i mål etter en målgivende pasning fra maraTrond. Fra Store Stå (der med kiosken) ble det mumlet om at nå kommer det, NÅ løsner det.
Men hva skjer?
Jo, vi gir ifra oss hele initiativet og formelig sier til Brodd " kom ann, nå e d dåkkas tur, her, bare ta ballen fra oss". Heldigvis klarte de ikke å sette ballen i mål til tross for et spillemessig overtak i andre halvdel av første omgang.Trenden fortsatte forsåvidt inn i andre omgang, men ut av ingenting sendte Ronny avgårde et laaaangt utspark som lurte midtstopperne til Brodd. Alene med keeper gjorde ikke undertegnde noen feil og økte ledelsen til 2-0. Desverre klarte vi ikke å feste grepet om kampen selv med en god ledelse; 2-0 er som kjent en utrolig farlig ledelse. Med en leken frisparkvariant som minnet om Sveriges frisparkmål i 94 VM da Thomas Brolin scoret reduserte Brodd. Resten av kampen gikk med til å sikre poengene, noe vi også klarte.

Trond ble kåret til Svilands beste spiller på bakgrunn av sin strålende innsats som løpsmaskin og kriger. Er herlig å ha en som ikke er redd for å ta duellene.

4-4-2: Ronny - Morten, Svein, Tore, Tommy - Sveinung, Arild, John Arne, Aleksander - Trond, Timmi
Benk: Jørn, Thomas, Sem, Kjetil, Kjartan Kenneth