Kalender

onsdag, april 13, 2011

Før kampen: FC Show

Torsdag 14.april kl 1900 står Siddis SK (bedre kjent som FC Show), (mindre kjent som "guttane i Rosa) på andre banehalvdel på Sviland Stadion.
Gammelt bilde
De som fortsatt har hukommelsen på sin side (Oli?) husker sikkert at det var dette laget som forhindret oss fra et historisk opprykk til fjerde divisjon for noen år siden. Vi skulle bare vinne sesongens siste kamp mot dem, noe som egentlig skulle vært en tur i parken da de tross alt ikke var noe særlig akkurat den sesongen, men noe gikk fryktelig galt. Saken var den at FC Show måtte vinne akkurat denne kampen for å unngå nedrykk og hadde derfor mobilisert voldsomt. Om det var publikumstrøkket eller slitne bein i slutten av en lang sesong som gjorde at vi ikke vant denne kampen vites ikke, men vant gjorde vi altså ikke, og vi forble i 5.divisjon.

Nå møtes vi igjen, tidlig i sesongen denne gangen, og kan derfor ikke skylde på slitne bein. Vi kommer også direkte fra en sterk bortseier mot opprykksfavorittene Muskel FK, så det skal heller ikke stå på selvtilliten. Tonen i laget er forøvrig veldig bra, kanskje spesielt med tanke på at det er en overvekt av United supportere på laget. At det finnes en og annen frustrert Liverpool-fan inni der legger ikke den store demperen (for hvem bryr seg egentlig om lapskausen fra nord-vest England?). Troppen ser bra ut, den eneste som mangler er Jani, som er sendt på scoutingoppdrag til Fiji. Vi venter spent på rapport derfra.

Etter noen sesonger i skyggens dal (6.div) er nå FC Show tilbake i det gode selskap, bedre enn noen gang.
FC Show kommer også fra seier i åpningkampen da de slo Forsand 2-0.

Det er med andre ord to veldig klare lag som møtes til dyst på Festung Sviland på torsdag.

Kom kom.

4 kommentarer:

Jani sa...

Er reist videre fra oppdrag på Fiji. Det var flest rugby spillere å finne der. Fant en lovende 14 åring som spillte soccer. Han klarte seg veldig bra. Fikk ikke lov å ta han med hjem på prøvespill av morå! Så får reisa tilbake om noen år:) masse lykke til mod siddis. Vikitige psykiske kamp. Bra skrevet Jørn. Kjekt å lese på svilandsbloggen når eg e så langt hjemmenifra. Vi tapte forøvrig 2-1 sist kamp hvor Arild fikk 2 gule kort uten og se det røde! På grus:)

Anonym sa...

Grus eller gras?

J! sa...

Anonym: er du fra FC Show kan du ta med grussko, er du fra Sviland kan du ta med gressko...

men seriøst, jeg tror det blir på gress.

Anonym sa...

Da tar jeg med meg Gras sko siden hvis ikke blir det som bambi på graset med Gomes sine hansker og det e pokker meg en dårlige kombinasjon...