En herlig lagseier

Sviland - Suldal  4-2

4-4-2: Ronny - Jani, Jørn, Svein, Tommy - Sveinung, Arild, Trond, Aleks - Kjartan, Timmi
Benk: Oddbjørn, Toro, Tore B, Kenneth, Oli
Sviland gikk resolutt og bestemt til verks de første 15 minuttene og spilte faktisk skikkelig bra, men av en eller annen grunn så ga vi fra oss initiativet. Resten av omgangen var det Suldal som dominerte, mens de hvite fra Sviland ble løende mellom. Selv om det var Suldal som kjørte kampen kom de ikke til de helt store sjansene (utenom et skudd i stolpen) før en skikkelig lompe av et innlegg ble slått inn mot Ronny i målet. Ronny ropte at dette var hans ball og beveget seg ut i feltet for å ta imot; men så var det denne dabben da. Ronny feilberegnet og ballen spratt i en lekker bue over ham og rett i mål.

Så var det pause. I garderoben ble vi enige om å kjøre på. Desverre hadde også Suldal bestemt seg for dette og i begynnelsen av andre omgang dominerte de fryktelig. Så stilte Arild inn pasningsfoten. På to kjappe corner traff han først Jani som stanget ballen i mål, deretter traff han Svein.
I mellomtiden hadde undertegnede bommet grovt på et straffespark. Uheldigvis gjorde jeg det ikke godt med å miste en markering like etterpå som gjorde at Suldal gikk opp til 2-2.

Både publikum, trenere og publikum (alle 17) begynte nå å ane konturene av et lag i oppløsning. Heldigvis skjedde ikke det. Svein kjempe seg ned langs dødlinjen og slo inn på bakre hvor maraTrond kom skliende inn og satt inn ledermålet. Etter dette var det mye armer, bein, kjefting og smelling før Ronny og Timmi sendte Tore gjennom og alene mot keeper scoret han sikkert sitt andre mål på to kamper.

Dette var en ufattelig sterk lagseier, og i henhold til Oli den første seieren mot Suldal hjemme på Sviland. (Vi vant visst en gang i 2003, men på bortebane). Kan ikke trekke frem enkeltspillere i dag (bortsett fra kanskje Timmi som spilte sin første hele a-lagskamp i dag). Noen ord vil jeg likevel bruke på dommeren som kanskje ikke hadde sin beste dag på jobb i dag. Heldigvis var han like dårlig mot begge lag, så sånn sett var det jo rettferdig, men det blir litt drøyt å gi linjemannen gult kort...