Kalender

tirsdag, juni 15, 2010

Før kampen: Forsand

Det er lagene som ligger på henholdsvis 6.plass og 10. plass, med Sviland som den best plasserte, som møtes denne fredagen.


Forsand var et lag som ga oss store problemer i fjor. Så vidt jeg husker spilte vi ball i hatt med dem i en telefonkiosk på bortebane, men kom kun hjem med ett poeng. (Red.anm: vi kom visst ikke hjem med noen poeng som Kenneth påpeker i kommentarfeltet) I årets siste kamp i fjor var det de som lekte seg med oss. De rundspilte oss etter flere av kunstens regler, ikke alle, og vant ganske fortjent.

Forsand har slitt litt så langt i sesongen og ligger på en ganske klar sisteplass. Dette betyr likevel ikke at laget er nede for telling og kommer til Sviland kun for å levere fra seg tre poeng, åååneida, de har levert stødige kamper innimellom, med uavgjort mot Midtbygden som en höydare. Her er det viktig at vi er skjerpet helt fra start.

Sviland har noen usikkerhetsmoment foran denne kampen. Jan Tore er på ferie noe som potensielt, hvertfall erfaringsmessig, øker sjansen vår for å holde nullen... Sveinung sliter med knærne og meldte på trening i går at han ikke skal røre en ball før i august, men jeg tipper han kommer seilende inn på fredag uansett. Videre kan det meldes om at Oddbjørn har gnagsår, Trond har vondt i magen, Kjartan har tunge bein, Svein syklet Nordsjørittet og er preget av det, mens Arild slettes ikke er preget av Nordsjørittet. Heldigvis er Morten og Ronny i toppform!

Kampen spilles på Sviland Stadion kl 1800, fredag 18.juni


1 kommentar:

Anonym sa...

me tapte desverre 4-3 mot forsand ifjord,men me spelte enn goe kamp mot di

kenneth