Kalender

fredag, oktober 16, 2009

Sviland A vs Sviland B – Slaget om Sviland

Slaget alle hadde ventet på skulle utkjempes på nøytral grunn, og ble derfor flyttet ned til grusbanen på Sviland stadion hvor de to lagene skulle braske sammen i en episk duell hvor bare et av lagene skulle stå seirende tilbake med helse og ære.

Kampen startet noe nølende og beveget seg frem og tilbake for begge lag, som ble observert av et stille men trofast publikum. De som så kampen hjemme fra Tv’n ble nok noe overrasket over at B laget kunne spille såpass jevnt med et toppet A lag, og kampen vil gå inn i historiebøkene som en tro kopi av når Norge slo Brasil. Her ligger nok også noe av årsaken til det endelige resultatet. Et overmodig A lag med høye lønninger og for stor tro på egne prestasjoner ble etter hvert nedkjempet av et hardt arbeidende og disiplinert B lag.

B laget satt første mål etter et angrep tatt rett ut fra kokeboka, og fikk med dette en økt selvtillit og fortsatte innsatsen. A laget på sin side ble nok noe gretne over dette og tok seg noe sammen. Dette medførte at A laget i en opplagt offside situasjon fikk haltet inn et omdiskutert mål. Ryktet ved benken på Sviland sier dommeren kan ha hatt en røykepause i det aktuelle øyeblikk. Dermed gikk lagene til pause med et uavgjort resultat, noe som økte spenningen betraktelig før andre omgang.

I andre omgang ble det en ny stadig kamp, hvor resultatet kunne gå i begge retninger. I etter på klokskapens lys vil kritikerne lure på om det ble skjebnesvangert trekk fra A lagets side å sette en av sine stjernespillere inn som målmann. For i et upåaktet øyeblikk snappet B laget med seg ballen i et listig angrep og puttet den i mål foran et måpende A lag.

Det kom et par halvsjanser fra A laget side på tampen av kampen, men alle disse ble hindret gjennom ulike former for taklinger i knehøyde, holdinger og baksnakking fra de rutinerte B lagspillerne. Med dette endte kampen til slutt i B lagets favør, og det var konstatert en gang for alle hvem som er best på Sviland. Heldigvis for alle fortsatte det store slaget i garderoben, i dusjen, i kjelleren, og for noen på byen denne kvelden. Og seiersrusen etter den kampen Skulle alle få ta glede i.


Av Morten Auglend

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant så sakt

Anonym sa...

hahahah konge referat morten.. LIKER DET :D haha



Minstemann

Anonym sa...

Særdeles velformulert kamp-referat !!

Må få med at Raugstad var kampens gigant, selv om han egentligt hadde d ganske så fredeligt !!

LEGENDEN briljerte som vanligt.

Jørn blir aldri noe klasse-keeper.

Dommeren var svært observant.

Oli har ikke defensive egenskaper.

Spissene på B-laget hadde mye fart og by på !!

Jan Tore e varme :-)

Toro har nesten samme vinnerviljen fortsatt.

HEY HEY HEY HEY HEY (Oddsen) har en enorme lungekapasitet.

"B"-laget vant velfortjent !!!!!!!!


Hatti

Anonym sa...

Dette liker jeg, takk skal du ha

Anonym sa...

haha Jævla bra avstemning xD


Minstemann