Hawaiifotball

4-5-1: Ronny - Kenneth, Tore B, Jone, Jani - Arild, Morten, Jørn, Svein, Sem - Jarle
Benken: Toro, Minipanzer, Tommy

Sviland - Brodd 2: 6-4

Brodd spiller til daglig i 3.divisjon om kom fra en meget sterk 5-2 seier over Sola dagen før møtet med Sviland. Riktignok var det Brodd 2 som tok den lange turen til Sviland, men de hadde med seg hele 10 spillere fra a-lagstroppen. Av den grunn bestemte Sviland seg for å legge seg bakpå i en meget "segen" 4-5-1 formasjon. Brodd hadde fullstendig kontroll på et Svilandslag som slet med både pasninger, press, posisjoner og innsats. Det gikk som det måtte. Brodd spilte ball med stor bevegelse og presisjon. Relativt tidlig i første kom 0-1 målet deres på et fint gjennomspill. Resten av første omgang bar preg av langpasninger opp mot Jarle som ble så altfor ensom på topp. Av og til kom midtbanen etter og skapte noen halvsjanser. Første omgang ebbet ut.

I pausen skjedde det to ting. Det første var at Rudin Myklebust vant første trekning i Scoringsklubben. Det andre var at Sviland la om til 4-4-2 med to x Barsnes på topp.

Dette grepet, kominert med at hele laget sto mye høyere, gjorde at Sviland umiddelbart fikk kampen inn i sin hule hånd. Laget gikk rett i angrep etter pause og raskt belønnet med et mål. Jeg kan ikke umiddelbart huske hvem som puttet det første, men det er store sjanser for at det var Svein. Kampens store spiller la ned adskillige meter på midtbanen, og som om ikke det var nok plasserte han hele 3 baller bak keeper i tillegg til en målgivende. Kampens fineste mål sto Morten og Arild for. Arild kjempet til seg ballen på høyre siden og la et perfekt innlegg inn til Morten som avsluttet på hel volley knallhardt nede i hjørnet.

Selv om Sviland puttet seks mål i andre omgang er det et apropos at laget også slapp inn tre mål i en omgang vi egentlig hadde full kontroll på. Her er det rom for forbedringer.