Kalender

tirsdag, august 14, 2007

Rogalandscupen

Sviland - Havdur, 2-3

4-4-2: Ronny - Kent Magne, Kenneth, Jørn, Toro - Arild, Sem, John Arne, Morten - Christian S, Jarle
Benken: Frode, Mark, Jan Tore, Christian L, Stian, Ole Martin
Tilskuere: 35

Siden dette er rogalandscupen fikk Havdur et straffe for å utligne divisjonsforskjellen. Den sett de ganske enkelt i mål og dermed ledet de 0-1 da kampen ble blåst igang. Da dommeren blåste kampen igang satte Sviland øyeblikkelig inn et press som sendte Havdur langt bakover på banen. Der og da tenkte nok både spillere og de gamle storhetene på tribunen at dette kom vi nok til å ri lett i land. Svilandslaget kom til både hel og halvsjanser uten at ballen fant veien der den skulle. Av en eller annen grunn sluttet Sviland plutselig å både spille ball og presse ballfører. Havdur fikk et fryktelig overtak, men som heller ikke de maktet å omgjøre i målsjanser. Omgangen ebbet ut med bortelaget i ledelsen.

Det ble gjort ett bytte i pausen. Sem gikk ut og Mark gikk inn. Senere i omgangen kom Stian inn for Kent Magne, Frode inn for Arild, Oli inn for Toro og Jan Tore inn for Christian.

Andre omgang begynte som første med ett Svilandslag som prøvde å spille ball. Faktisk gikk det ganske så fint. Laget fikk store rom og store sjanser. Ballen hadde bare en tendens til å søke stengene og ikke nettet. Men som så ofte før når ett lag presser får de en i "reuå" før de vet ordet av det. Med et herlig volleyskudd satte Havdurs gode midtbanespiller ballen nede ved stolperoten. Nok en kalddusj. Og som om ikke det var nok gikk det ikke mange minuttene før Havdurs ellers så late spiss kom seg fri etter en fryktelig feilpasning fra en hvit midtbanespiller og lobbet ballen elegant over kepper og rett i krysset. Det var først med tre mål i baken at Svilandslaget begynte å jobbe skikkelig. Det ble gjort noen taktiske grep som førte til at formasjonen ble endret til 3-5-2. eller var det 3-2-5, de lærde strides, men at det ga resultat er hevet over enhver tvivl. Undertegnede serverte, om jeg skal si det selv, en utsøkt pasning frem til Jarle som flikket den videre til Mark som lekende lett satt den bak Havdurmålvakten. Ikke lenge etterpå ble Jarle spilt gjennom av en enda ikke identifisert Svilandsspiller. Jarle gjør ingen feil, denne gangen, og lobber ballen lekkert i mål. Stillingen er nå 2-3 og kampen hardner til. Tacklingene kommer sent og ikke alltid godt. Dommeren forsøker å holde kampen i sin hule hånd, men må bruke begge hendene. Kampen slutter likevel med at Sviland har sluppet inn flere mål enn de har scoret og må dermed se seg utslått av årets cup. Havdur få ha lykke til videre.

Poeng?

2 kommentarer:

Anonym sa...

10.Poeng-BANEN !!
5.Poeng- Morten har fått hår på beina,og kjemper og blør for laget.Må prøve og komme mer i skuddposisjoner utover høst-sesongen+være flinkere te og holde bredden og time ka tid han ska skjære inn !! Har MYE mer inne !!
4.Poeng-Mark for den omgangen han spilte,neste gang flytter banemannskapet stolpen litt.....
3.Poeng-Jarle for løpsviljen på en vanskelig dag&med vanskelige pasninger
2.Poeng-Kent Magne&Toro. Toro får 1 plusspoeng pga alderen,Kent Magne får 1- poeng pga: er ifra Høle...
1.poeng-Jørn klarer seg bra på en uvant posisjon,men publikum forventer MYE mer av Svilands suverent beste kreative spiller !!
Forventer og se de suverene pasningene alle vet Jørn kan mot FLANKE-spillerene neste kamp+de enkle kortpasningene...

-1.Poeng- Kenneth sin "eneste" feilpasning...hvis vi da ser bort ifra alle langpasningene...
-2.Poeng-Stolpen
-3.Poeng-Myggen
-4.Poeng-Hmmmmm-Sviland som plutseligt blir motiverte for og vinne kampen 70 minutt for "seint"
-5.Poeng-Oli lærer aldri..lover igjen hattrick for og få balanse i regnskapet.

Sviland vinner resten av kampene denne sesongen

Anonym sa...

thaha, komme allti t å huska denne poengrangeringå her hatti :)


Minstemann