Kalender

fredag, august 10, 2007

Finnøy - Sviland 1-1

4-4-1-1: Ronny - Kent Magne, Kenneth, Jørn, Toro - Arild, Sem, John Arne, Morten - Christian - Jarle
Benken: Frode, Ole Martin, Øystein, Mark, Stian
Superbenken: Oksen, Kjell Åge og Knut, Jill og Oddbjørn.
Tilskuere: Ca omtrent 63.
Dommer: Briskemyr

I en kamp der begge lag i løpet av sommeren hadde prøvd å hvile seg i form bar det preg av at dette helt klart er veien å gå i fremtiden. Sjelden har lagene vært lettere i kroppen, mer spillesugne og mere lekne enn de var i denne kampen. Litt dumt var det bare at "pifften" gikk ut av de fleste etter 45 min. Andre omgang bar preg av grisetacklinger, store rom og null mål. Men la oss ta det fra begynnelsen først. Og da mener jeg ikke fergetragedien som førte til at undertegnede og Jonni sto først i køen på Hanasand og så at båten gled majestetisk fra oss. Vi var i ferd med å forberede oss på å gjerne få spille noen minutter av andre omgang da vi la merke til noe kjent med personen som satt i bilen bak oss. Der satt nemlig dommer Briskemyr. Så der var vi tre stk i samme båt...uten båt. Kampen ble utsatt en halvtime sånn at alle fikk bli med. Både dommer og spillere.

Etter ca null sekund av kampen klemte Finnøys gode spiss av et skudd som raste gjennom luften og rett i krysset. Det er dette som på fotballspråket kalles for en kalddusj. Til tross for denne litt tidlige, og kalde, dusjen forsøkte Sviland å, om ikke spille god fotball, så hvert fall kjempe om hver ball. Den sentrale midtbanen gikk foran med et godt eksempel. Det er rett og slett bare uflaks at vi ikke allerede i første omgang punkterte denne kampen. Vi hadde flere gode anlegg som fortjente en bedre skebne enn de fikk. Midtveis i andre omgang vi frispark ca midt på Finnøys banehalvdel. Legenden går bestemt frem for å ta det. Og han skuffer ikke. Med sin følsomme fot legger han en milimeterpasning til Jonni som har gått på et lekkert løp inn i feltet. Han legger ballen ned, vender og curler den inn i motsatt side. Finfint.

I pausen gikk Kent Magne ut med smerter i korsryggen og Kenneth gikk ut med rusk i øyet. Inn for Kent Magne kom Stian og inn for Kenneth kom Mark.

Andre omgang er vel egentlig et gjesp av en omgang kun ispedd de nevnte stygge tacklingene, ett rødt kort til Finnøy og et stolpeskudd til hjemmelaget. I andre omgang kom også Oli inn for Morten, Frode inn for Arild og Øystein inn for en skadd Frode ( derav Finnøys røde kort). Etter det røde kortet festet Sviland grepet, men klarte aldri å omsette de til dels enorme sjansene i mål.

1 kommentar:

Anonym sa...

Test