torsdag, april 28, 2011

Det som måtte komme

Vardeneset 2 - Sviland 4-0

Etter tre kamper uten tap skulle Sviland møte Vardeneset 2 i en meget tøff bortekamp.
I første omgang ble vi enige om å ligge lavt i beste Real Madrid stil for å vente på overgangen som måtte komme. Som forventet kjørte Vardeneset det meste av kampen, mens vi jobbet godt for å sperre for dem. Det gikk ganske bra i det meste av omgangen, vi hadde faktisk noen gode muligheter til selv å score, men var ikke gode nok i avgjørende øyeblikk. Vardeneset fikk sitt mål fra kort hold etter markeringsvikt. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause, noe som forsåvidt var greit, men vi følte likevel at vi kunne få med oss poeng fra denne kampen. Av den grunn ble vi enige om å stå litt høgere på banen og se om vi ikke kunne komme med noen gode sjanser på den måten.

Andre omgang kan vi egentlig bare slå en stor svart strek over. Vardeneset kjørte over oss etter alle kunstens regler og satt tre enkle mål. Vi ble rett og slett overspilt. Det nytter ikke å presse en og en, vi må presse som et lag, og i dag gjorde vi ikke det. Resultatet taler for seg selv. Dette må vi fikse til mandagens kamp mot Hinna 2.

Dagens beste Svilandsspiller var Ronny som hadde mange gode redninger. Uten han ville vi tapt med mange flere mål.

Lagoppstilling:
4-4-2: Ronny - Morten, Kenneth, Svein, Tommy - Arild, Jørn, Trond, Sveinung - Tore, Timmi
Benk: Aleks, Thomas, Kjetil, Toro,