Kalender

fredag, april 15, 2011

Ingen show med FC Show

Jeg leste i Rogalands avis her en dag at forskere har klart å finne ut hva som har vært tidenes kjedeligste dag. Den tvilsomme æren gikk til 11.april 1954. Hvis de samme forskerne skulle finne ut hva som har vært tidenes kjedeligste fotballkamp tror jeg kampen mellom Sviland-FC Show 14.april 2011 kommer langt opp på listen.
Sviland - FC Show 0-0

Det ble egentlig tidlig klart at dette ikke kom til å bli et fyrverkeri av en fotballkamp, FC Show hadde ballen mye, men kom ikke til noen store sjanser i første omgang. De få gangene Sviland fikk tak i ballen ble det litt smått panisk og ballen ble slått i bakrom altfor tidlig, noe som resulterte i at ballen stusset fort inn til keeper.
Det var, hvis jeg ikke husker helt feil, ikke et eneste skudd på mål i første omgang, verken fra Sviland eller FC Show

Den største beholdningen fra første omgang var kanskje heiamannen til FC Show som, om ikke briljerte, så hvert fall slo så godt han bare kunne på stortrommen sin.

Arkivbilde
I andre omgang kom vi heldigvis litt mer med og hadde noen småsjanser som med litt større presisjon kunne resultert i mål, men det var helt klart FC Show som hadde de største sjansene. Heldigvis er det ikke forbudt i fotball å ha en god keeper. Ronny var kampens gigant og stoppet alt av skudd. Helt på tampen av kampen fikk FC Show et mål annullert for offside. De lærde strides om dette var en korrekt avgjørelse, men man kan ikke gjøre annet enn å respektere dommerens avgjørelse. Jeg syns forøvrig dommeren gjorde en god kamp.

Det er opprettet en komite som skal kåre Svilands beste spiller i kampene fremover. Komiteens formann, og eneste medlem, er Trond O som kåret Ronny til Svilands beste spiller. Det var lenge jevnt mellom Tommy, Svein og Ronny, men noen mesterlige redninger i slutten av kampen avgjorde i Ronny sitt favør. Kanskje du har noe å lære Gomes, Ronny?

Alt i alt skal vi nok være fornøyde med ett poeng i denne kampen. FC Show var det beste laget og kommer nok til å hevde seg i årets serie.  Videre er det jo stas at vi holder nullen på hjemmebane. Nå tar vi en velfortjent påskefeire og møter klare og opplagte til storkamp andre påskedag da det er stjernegalleriet til Bryne 3 som står på motsatt banehalvdel

Lagoppstilling:
4-4-2: Ronny- Morten, Kenneth, Svein, Tommy - Sveinung, Arild, Sem, Jørn - Tore, Timmi
Benk: Thomas, Aleksander, Toro, John Arne
Hemmelig lagleder: Trond O
Publikum: 4

4 kommentarer:

Anonym sa...

John arne var og benket

Undrene sa...

Hva menes med John Arne var og benket?

Anonym sa...

Litt feil å si at de fikk et mål annulert for offside med tanke på at det gikk 5 sekunder etter dommeren blåste før ballen lå i nettet og Ronny hadde tatt den uannsett, men hvorfor skal han ta den når han kunne dra litt tid??

Anonym sa...

Syns ikkje kampen va så kjedelige eg,me jobba godt adle ihop,men show va hakke bedre enn oss i denne kampen,trur show blir ett av topp 3 dette året.
Ronny va i toppslag denne kampen og,der var og ett par andre som greib sjangsen godt i andres fraver.
Offside aldri,så nå trenge me ikkje tenka på den lengre.
Så 1 poeng på en middels dag e bra.
Neste kamp e mod di gamle ringrevane på Bryne,håbe adle møde opp me den sama innstillingå me har hatt i di fleste kampane dette åre

KENNETH