Kalender

torsdag, september 29, 2011

Sviland - Forsand 3-1

En fin dag for revansje 
I forkant av denne kampen innrømmet den nye Oli  ( dvs en som husker ting andre ikke husker, f.eks resultater og hendelser i Svilandsfotballen gjennom en årrekke), dvs Sveinung, at han hadde spilt mot Forsand 5 ganger og aldri vunnet. At det skulle være Sveinung som fikk æren av å skremme bort Forsandspøkelse var dermed helt passende. 
De første 30 sekundene av kampen viste Sviland prov på lekkert possessionspill, fikse kombinasjoner og strålende ballbehandling, dessverre rotet vi bort ballen etter 31 sekunder og Forsand overtok. De lå ganske dypt og hadde noen farlige kontringer. En av disse kontringene kom etter at vi ikke evnet å avslutte en corner skikkelig. Forsand fosset i angrep og satte ballen fint i mål bak keeper-Oddsen. En keeper som ved flere anledninger i kampen viste at dette er en mann med is i magen da han heller lot skuddene gå i stolpen enn å strekke seg etter dem  Til tross for at vi lå under ganske tidlig lå det en forventning i luften om at dette kom til å gå veien til slutt. Den som venter på noe godt osv. I løpet av omgangen hadde både Tore, Jani og Sveinung sine sjanser, men klarte ikke å få ballen bak en god Forsandkeeper.

I pausen ble det foretatt to bytter. Ut gikk Aleks og Kjetil og inn kom Oli og Tommy. 

Andre omgang var stort sett som første. Sviland styrte kampen, men rotet litt for lett bort ballen så fort det nærmet seg en sjanse. Kenneth så at det måtte gjøres noen endringer. Vi måtte få litt mer rutine inn på topp. Til nå hadde all rutine vært samlet og personifisert gjennom Kenneth selv. Tore gikk dermed ut til fordel for Maskinen, så nå var Sviland både baktunge og fremtunge, vi var med andre ord balansert. Like etterpå gikk John Arne og Jani ut for Trond og Kjartan. Noen kjappe rokkeringer innad i laget og vips så var stillingen 1-3. To mål av Sveinung og ett mål av menig og grensevakt Kjartan Hølland. 

Dette var en etterlengtet seier som også resulterte i at vi gikk forbi Forsand på tabellen. 

Det er vanskelig å skulle plukke ut en Svilands beste denne kampen, men etter knallharde intere vurderinger hos undertegnede fant jeg ut at det stod mellom meg selv, Maskinen og Sveinung. Men siden jeg kun tar meg selv med i vurderingen for syns skyld er jeg egentlig uaktuell, Maskinen gjør en god jobb, men spilte bare drøye 20 minutter, dermed faller det endelige valget ned på Sveinung med sine to mål. 

4-4-2: Oddsen - Jørn, Morten, Kenneth Kjetil - Aleks-Jani, John Arne, Arild - Tore, Sveinung
Benk: Trond, Oli, Tommy, Maskinen, Kjartan
Ubenyttet innbytter: Toro, Timmi

Ingen kommentarer: