Kalender

søndag, juli 02, 2006

Svilands seriekamp nr 10

Hovserad-Sviland 1-2


Sviland stillte med følgende lag:
4-4-2:Burre-Andreas,Tore,Magnus,Geir-Stian,Frode,John Arne,Jørn-Kenneth!!!!,Henning


En meget god laginnsats sørget for Svilands første 3 poenger på alt for lang tid.
Kampen var preget av to lag som virkeligt ville vinne.Og i første omg. var det mye innsats og tidvis godt spill frå begge lag.Sviland hadde byttet ut rutine med fart i de bakre rekker og det såg ut til og hjelpe bra på for Sviland.
På topp spilte Sviland med legenden Kenneth Tjessem som faktisk gjorde en bra kamp som binde ledd mellom midtbane og Henning.
Sviland tok også ledelsen då Henning Beckham eller var det Pedersen. satte et frispark hardt og kontant i mål. Du skyter bra Henning og det skal du få skryt for!!!
Men hovserad kvitterte fort etter at Geir urutinert handset inni 16 meteren og Hovserad fikk straffespark.Banens beste Burre hadde ingen mulighet til og ta den og dermed blei det 1-1.
Det var også resultatet ved pause.
Om Geir var glad eller sure i pausen vet eg ikkje siden undertegnende var i oppvarming,men tippe han var fornøyd med innsasen til de fleste.
Andre omgang klarte ikkje Sviland å skape så mange sjanser,og blei vel ganske greit presset tilbake på banen.
Men klarte alikevel og gå opp i ledelsen då Jørn gjekk på et lurt løp og fikk en tå på ballen før keeparen klarte å nå den. Dermed var Sviland kansje mot spillets gang oppe i en 2-1 ledelse.
Resten av kampen var det mye press mot Sviland og Burre. Og med Burre i mål og et godt forsvar holt det faktisk heilt inn. Hovserad bommet også på et straffe spark då en av de på Sviland som burde være mest rutinert. Klarte å felle en liten guttunge på Hovserad innenfor 16meteren.Men Igjen takk Burre du reddet meg der!!
Kjempe bra innsats Sviland av alle.
Poeng: Ja legg inn både poeng og kommentar!!!
Men Burre skal ha 4 poeng av alle!!!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig. Burre var magisk.

Anonym sa...

Sviland har vel aldri hatt enn så konge som spiss, bevegelig og smidig di gangene det trengtest.
Han var vell enn av banens giganter, hvem savner vell Jarle?
Gamle KONGEN er tilbake, i ein helt ny rolle, som kaptein å konge.
PS Burre var og god.

Anonym sa...

Kenneth var som varm kniv i kaldt smør aka rask spiss i tregt forsvar. At han ikke scoret på den ene sjansen kan han ikke lastes for. Trener Geir må nok ta det meste av skylden der. Hvor vanskelig er det å lempe en ball inn i sekstenmeteren? Her må det nok en del egentrening til, Geir. Kenneth, du har fri rolle. Og da mener jeg ikke bare på kamp, vi snakker trening, dugnad osv. Med deg der fremme kan ikke det gå galt.