Kalender

tirsdag, mai 24, 2011

Før kampen: Dirdal - Sviland

Blir det en knokkelkamp?
Topplagene skal ut på tur
Sviland har trukket Dirdal i første runde i Rogalandscupen, og i god gammel cuptradisjon er det de antatt beste lagene som får bortekamp. Det er jo viktig å spre det glade fotballbudskapet slik at bygder og grender rundt omkring får følelsen av å være en del av fotballfamilien. Samtidig er det kjekt at Dirdal kan få muligheten til å se hva som kreves for å hevde seg i 5.div...

Når så det er sagt er det jo gledelig at vi for en gangs skyld får muligheten til å være favoritter. For et lag som stadig blir undervurdert skal det bli spennende å se hva som skjer nå som vi er satt opp mot et antatt svakere lag. For selv om Dirdal ligger en hel divisjon under oss er dette ikke en kamp vi kan ta lett på, det er jo som kjent svært tett i internasjonal lokalfotball, og det er viktig å være på tå hev helt fra start. Med litt flaks, medvind, en god bortedommer og en keeper som redder divisjonsstraffen kan dette gå veien for oss. 

Dirdal har til nå i sesongen spilt fire kamper, hvorav de har vunnet to, spilt en uavgjort og tapt en. Dette har plassert dem på en finfin 5.plass i serien.  Begge seieren har kommet på bortebane, så de er ikke et typisk hjemmelag, men jeg er villig til å sette flaskepanten fra flaskene i baksetet på Jani sin bil på at de satser på å snu denne trenden mot oss. 

Vi kommer fra en sterk hjemmeseier mot alltid like vanskelige Brodd 2, og satser dermed på å fortsette den gode trenden mot Dirdal. Vi stiller med tilnærmet lik tropp som mot Brodd 2. Usikkerhetene går på om Kjartan er sendt til frontlinjen i nord-Norge for å holde russerne i skinnet, om kneet til Svein er bedre og om strekken til Kenneth har gitt seg?  Den som kommer til Dirdal 25.mai kl 1900 får se. 


3 kommentarer:

JA! sa...

haha "internasjonal lokalfotball"...
Denne kampen kan vel nesten konkurera med Champions Leauge finalen på lørdag om tilskuer rekord?

Jani sa...

Ke slaks flakse du snakke om Jørn?

Anonym sa...

hahaha! kjepphøge folk herane. "samtidig er det kjekt at Dirdal kan få muligheten til å se hva som kreves for å hevde seg i 5.div" Begynna å skåra mål då sviland;) Herlig seier!:p
Dirdal