Kalender

tirsdag, august 10, 2010

Før kampen: Muskel FK

På grunn av et noe overdrevet snøfall i vinter vil finalen i Vinterserien først spilles i august, nærmere bestemt 11.august. Finalen går mellom de to fintspillende lagene Sviland og Muskel. Kampen begynner kl 1900. Akkurat i tide til å rekke Norge - Frankrike som begynner 2115.
Det var store forventninger knyttet til Muskel i deres første sesong i 5.div. Laget virket veldig sterkt på papiret, og de viste også muskler mot oss i februar da slo oss 3-1 på en svært glatt bane på Sandnes Stadion, en kamp som forøvrig ble noe preget av dommeren... I serien har det gått greit nok, de ligger omtrent midt på tabellen.

Det er tre tidligere Svilandsspillere som spiller for Muskel (Jarle, Frode, Øystein). Vi oppfordrer hjemmepublikummet til å gi dem en skikkelig Erik Nevland-velkomst.

For Sviland sin del er det noe usikkerhet knyttet til hvem som skal stå i mål, men trenerkenneth har nok en plan for dette, som med alt annet. Oli skadet seg på Leonard Cohen konsert og er også litt usikker til denne kampen. Kjetil ble tacklet av medspiller på en trening og sitter fortsatt hjemme og lurer på hvordan han skal bruke en ispose...

Heia de så vinne

Ingen kommentarer: