søndag, juli 05, 2009

Sviland – Mastra 0-0

Sindre Sjursen – Kenneth Tjessem, Jan Tore Kristiansen, Magnus Vadla, Kjell Inge Schei (Tor Egil Julfeldt 35. min) – Morten Myklebust (Sveinung Oseland 80.min), Trond Laland, Svein Sandhaug, Ole Martin Skjæveland (Jørn Vølstad 60.min) – Sveinung Oseland (Arild Fjelde 12.min), Oddbjørn Oseland (Kjartan Hølland 80.min)
Benk: Kjartan Hølland, Arild Fjelde, Tor Egil Julfeldt, Jørn Vølstad
Det var duket for en festaften i strålende solskinnsvær på Sviland stadion. Etter forrige 5-3 kamp mellom disse lagene, var det nok flere som ventet mange mål. Kampens dommer aka Thorvald Stoltenberg gjorde en god figur. Han la inn drikkepauser for hvert 15.min som jeg tror var kjærkomment hos spillerne.
Sviland åpnet de første 5-10 minuttene med litt press på sin høyre side, uten at det skapte de helt store sjansene. Sveinung ble byttet ut med skade etter rundt 10 spilte minutter. Arild kom inn på kant, og Oli ble skjøvet opp som spiss.
Mastra var meget aggressive i presset, og tok etter hvert over spillet. De kom litt rundt på deres venstrekant, og fikk noen avslutninger og cornere. Den ene corneren kunne det fort blitt mål av da 2-3 Mastra-spillere ikke ble markert.
Sviland kom også til noen avslutninger, men det stod 0-0 til pause.
Andre omgang var ganske lik første omgang. Lite balltrilling fra begge lag.
Noe som hevet spillet de foregående kampene var Svilands evne til å la ballen gå i laget, samt et godt vingspill. Dette satte Mastra en effektiv stopper for ved godt kollektivt forsvar.
Mastra ble liggende lavt og satse på kontringer, men dette ble det ikke mange farlighetene av grunnet solid stopperspill fra Jan Tore og Magnus.
Mastra var nære å få ballen i mål når et utspark fra keeper ble litt kort, men ballen gikk noen centimeter utenfor stolpen.
Sviland fikk derimot ballen i mål, men Oddbjørn ble avblåst for offside.
Det meste av spillet foregikk mellom 16-meterne med få sjanser innenfor.
I slutten av kampen hadde Mastra noen muligheter på corner, men oppofrende spill av Jan Tore sørget for å de ikke fikk avsluttet. Også Sviland hadde noen innlegg fra høyre kant, men det ble det ingenting av.
Dette ble en kamp der begge lags forsvar var bedre enn motstanderens angrep. Få sjanser og lite velspilt. Ingen publikumsfavoritt.
Sluttresultat 0-0