Kalender

tirsdag, juni 23, 2009

Sviland - Hana 3-0

Feiende flott festfotball (FFFF)

4-4-2: Sindre - Kenneth, Magnus, Tore, Jan Tore - Ole Martin, Trond, Svein, Morten - Oddbjørn, Sveinung

Innbyttere: Arild, Sem, Jørn, Toro

Årets første cupkamp var mot 3.divisjonlaget Hana. Det var med en blanding av skuffelse og glede da det viste seg at Hana stilte med et juniorlag ispedd noen b-lagsspillere. Glede fordi vi dermed anså sjansene for avansement som meget større, skuffelse fordi det er mye kjekke å slå ut blaserte byasser.

Da dommeren blåste igang kampen ledet Sviland allerede 1-0 etter at Kenneth satt divisjonsutligningsstraffen sikkert i mål. Svein Kaptein valgte heller å gjøre kampen litt mer spennende da han trillet ballen rolig inn til keeper...

Som i forrige kamp satte brødrene Osleand og Trond umiddelbart sitt preg på kampen. Brødrene satte Hanas forsvarer konstant under press. Trond kjempet som en løve på midten og nektet Hanaspillerene både rom og tid. Men heldigvis var det ikke bare disse som får kudos etter denne kampen. Samtlige spillere leverte varene så det suste. Ballen ble spilt på både ett og to touch, og vi rullet opp det ene lekre angrepet etter det andre. Kommentator Eddy var mektig imponert over Oli som faktisk leverte en av årets prestasjoner til han å være; han sklitacklet. At Oli sklitackler har omtrent samme virkning på Sviland som makrellen har på Start når den kommer til Sørlandet.

2-0 ble satt inn av Sveinung Oseland på et lekkert gjennomspill av Trond (?). Den nevnte Oseland hadde flere gode sjanser til å øke ledelsen, men han var litt uheldig.

Like etter pause ble det gjort tre bytter. Kenneth, med en vond hæl, gikk ut for Sem. To slitne slitere i Trond og Morten byttet med Jørn og Arild.

Selv om Hana presset litt på etter sidebytte var det aldri noen tvil om hvem som kom til å vinne denne kampen. Midtveis i omgangen var undertegnede veldig heldig med et skudd som duppet like før keeper nede ved stolperoten og smatt inn. 3-0.

Sveiung byttet med Toro, hvorpå sistnevnte like etterpå hadde et frekt skudd som sneiet utsiden av krysset.

Sviland vant fortjent 3-0 i en kamp som i stor grad var preget av FFFF. Har lyst til å trekke frem Oddbjørn som en av kampens virkelig store. Til tross for en grov miss i sluttminuttene la han ned et stort stykke arbeid gjennom hele kampen, både offensivt og defensivt.

Kampens sitat:
Sorry gutta, men d stride mod min religion å slå støttepasninga (Ole Martin)


Jørn

1 kommentar:

Anonym sa...

Kampen va goe adle va bra,straffen va konge