Kalender

lørdag, mai 05, 2007

Lura - Sviland 1-3

Då va det klart for ein ny kamp og årets første bortekamp. Dette skulle skje på nye lura "stadion". Sviland stilte igjen me masse spillere og et kjempe lag på papiret og i dag skulle også laget fungere på banen. Følgende 11 startet kampen(siden eg har fått så mye klager på at folk ikkje forstår kallenavnå mine så tar eg det te etteretning å skriver "virkelige" navn).
442: Christian - Tore B.Espedal,Kenneth,Jan tore,Tor Egil - Arild,Thomas,Christian,John Arne - Mark,Jarle

Nye Lura stadion er som sikkert alle vet en kunsgress bane (Eg lige ikkje denne nye trenden,det e 10 ganger bedre me gras) så her burde jo Lura som er vant me dekke ta kontroll over kampen fra start men det gjorde de ikke. det var ikke tvil om det Sviland som ville mest og de tok kontroll over kampen,men det var Lura som skulle få den første sjangsen,de fikk ett sansynligvis billig frispark fra 20 meter? som ble skutt rett på keeper men Christian klarte på en eller annen merkelig måte å gi retur ut i feltet og rett på hodet til en av Lura spillererne som bare kunne sette ballen i mål,dette skjedde sådan ikke han la ballen der den kom i fra og Christian var oppe me den ene hånda og fikk fistet ballen over tverrleggeren. Ikke lenge etter fikk Arild en pasning ut på høyre kanten han forserer forbi en spiller og legger perfekt inn på hodet til Jarle som setter ballen i mål like enkelt som jeg skulle gjort set selv. Etter dette presser sviland noe enormt og jeg vil si at Sviland rundspilte Lura til tider. Både Jarle,John Arne og mark hadde nok av sjangser til å score men ballen ville ikke i mål! Men da skjedde det som ofte skjer i fotball Lura kommer på en sjelden visit på Svilands bane halvdel, spissen til Lura får ballen mens han ligger 1-2 meter i offside,som vanlig stopper midtforsvaret opp og roper på offside men dommeren holder fløyta nede og Lura er alene med keeper, Christian redder det første forsøket med beina siden han står utenfor 16,men siden forsvaret stopper opp er det en annen Lura spiller som for fanget returen å setter den i det åpne målet! Sviland fortsetter å presse på men omgangen ebber ut til 1-1

Det ble gjort ett bytte i pausen som gjorde at Thomas ble tatt av banen og en småsyk Jørn kom inn i anker rollen på midten. 2.Omgang begynte akkurat som første sluttet men Sviland fikk ikke ballen i mål. Geir gjorde nok ett bytte han tok ut Arild og satte inn Ronny,han tok plassen på venstre kanten og John Arne ble satt i midten noe som vil si at vi spilte uten høyre ving,men igjen endte det opp i noe godt, en taktisk geni strek av Geir. Ikke lenge etter får Mark ballen på venste siden han sprinter i fra motspilleren sin og banker ballen i mål via stangen i lengste hjørnet, Dette endte opp i gledes scener som aldri har blitt sett på Lura stadion,gutten hopper opp i gjerdet bak målet til Lura å begynner å klatre av pur glede,for meg ser det ut som han har tenkt seg til toppen men han gir seg etter en meter eller to. Jeg forstår godt hvorfor gutten ble så glad han hadde skutt og skutt hele kampen men ikke fått ballen i mål og i tilegg har han vist spilt for Lura så dettte smakte nok godt. etter dette flyttet Lura opp masse folk og Sviland ble presset tilbake på banen uten at Lura skapte noen store sjangser. 1 minutt før dommeren skal til å blåse av kampen har Sviland 5 meter og Christian sparker endelig ballen ut på siden til Tor Egil istedenfor å sparke den ut i midten på hodet til lura spillerene,Tor Egil tar ned ballen elegant og legger ballen elegant til mark som legger inn til en umarkert Frode som setter ballen enkelt i mål fra 3-4 meter,det er noen spillere som skulle hatt egen trening med Frode om hvordan man skal sette ballen i mål alene med keeper. Lura tar avspark og dommeren blåser av kampen! En bra kamp av Sviland og årsbeste men de har fremdeles mye å gå på!

Poeng:
3 poeng: Kenneth gjør igjen en fantastisk kamp i midtforsvaret og gjør keeperene til Sviland arbeidsløse kamp etter kamp!
2 poeng: Jan Tore er hard i duellene og springer som en gal mann,veldig solid kamp av ungutten
1 poeng: John Arne for at han gadd å kjøre meg hjem etter kampen! Tusen takk!

For dere som så kampen oppfordrer jeg til å gi poeng.
So long and thanks for all the pinadas!

Sigøyneren

PS: Toro hadde bursdag på kampdagen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Fint referat. Men jeg skjønner ikke helt hvem alle spillerne er. Finnes det to Christianer på Sviland? Og ingen av navnene i forsvaret er kjente. Jeg tror du må slutte å bruke dine egne kallenavn på folk.

De som egentlig spilte:

Boffe - Bucci, Jani, LEGENDEN, Toro - Jonni, Kissa, Schooooppppp, Arnhild - Benni, Jalla


3p. Jalla
2p. Toro
1p. Benni

Anonym sa...

INGEN poeng til Jørn? Snudde ikke kampen når han kom innpå?

Anonym sa...

- 3 poeng til shopp for han er så dårlig at han blir byttet ut med en syk spiller.....

Anonym sa...

3 poeng til Toro. Maen blei 40 år. Innsats som en nypu... 17 åring!

J! sa...

Er det ikke litt feigt å kommentere anonymt! Og nei; det er ikke jeg som skrev om meg selv der oppe...

Anonym sa...

Vettsje kor du va i pausen boffe! men me la faktisk om fra 4-4-2 t 4-3-3 i andre omg... Isje at d hadde så møye me deg å jør! Men eg va isje ving i 2omg:-D Ellers så va eg meget imponert øve refleksrediningen du hadde på frisparket!

Bra kamp folkens! 6p å på mandag blir me serieledere når me gruse Hafrsfjord på heimabane:-D

Anonym sa...

eg kan for faen ikkje få me meg alt så skjer!

Anonym sa...

3 poeng Toro
2 poeng jani
1 poeng arild

Anonym sa...

Jiiiiihaaa....det va kjekt å klatra litt ja...boffe!! eg hadde tenkt meg t topps, men så slutta det med gjerde...resten va netting...litt stress fant eg ud..KONGE med seier...det blir nok ein t idag!! Hette Toro egentlig Tor Egil ja....mvh Julius :-)