Sviland-Tonstad 3-2

Sviland stillte med følgende lag.
4-4-2 Burre-Stian,Kenneth,Geir,Toro-Morten,Eirik,John Arne,Mark-Oli,Jarle

Kampen begynte dårligt for Sviland, og me tapte de fleste dueller.
Så då var det ikkje rart at Tonstad gjekk opp i ledelsen midtveis i første omg. Målet var fint nok, men igjen kom et mål i mot for Sviland på grunn av passivt duell spill.
Sviland kan nok takke Burre for at me ikkje slapp inn flere mål til pause.Men det kom seg i perioder og då spilte Sviland seg til noen sjanser.
Men første omgang var ikkje bra for Sviland.Mye rot i forsvar, lite etarblert spill og for mye panik spill.
Men der var jo fremgang frå sist kamp tross alt, innsatsen var noe bedre.
Men til pause stod det 1-0 til Tonstad.
At innsatsen hadde vert litt bedre en sist helg, var tydlig i gaderoben. For Geir(som er hissigere en Donald Duck og Roy Keane til sammen) var mye roligere denne gang.
Andre omg. startet bra for Sviland og spesielt Eirk tok ansvar på midten. Han jobbet som en helt, slo fine passniger og vant dueller.Må i samme ånd få rose Svilands kaptein Jarle. Han løper og jobber for laget i samtlige 90 minutter.En ekte kaptein!!!
Og det var nettopp Jarle som stod bak utligningen, då han brukte sin fart og innsats til å komme seg fri på høyresiden og slo et flott innlegg til lille store Mark som skallet ballen hardt og kontrolert i mål.
Etter det målet forsatte Sviland med godt spill og 2-1 målet til Sviland var et angerp der Sviland spilte etter lære boken til Geir. Dvs Eirk slår ball mot møtende spiss som legger ballen ut til høyrekant spiller Henning som slår et flott innlegg til Jarle som gjør som han pleier scorer kontrolert.
Etter dette hadde Sviland spilt på seg selvtilit og forsatte å skape sjanser.
3-1 målet kom etter at undertegende for en gangs skyld ikkje blei avblåst for offside. Mark slo en flott ball bak forsvaret.Eg kom litt for nær keeper men han slo ballen i magen på meg så då blei jo ballen fint "dempet" forbi han og nr.10 Oli hadde åpent mål noe HAN hater,men ballen gjekk heldigvis inn.
Etter dette trodde nok Svilands spillerne at resten av kampen sko bli enkel. Og me slapp Tonstad inn igjen i kampen.
De fikk også en redusering etter VM i passivt forsvar spill.
Etter det målet tok kaptein Jarle frem de siste kreftene og tok ansvar gjekk ned på midtbanen og vant duller og fekk opp gutsen igjen.
Nermest på overtid hadde Tondstad corner og Burre hadde noen fantom redninger som hindret Tonstad i å utligne.
Så det var mange av oss som blei lettet då dommeren blåste av for full tid.