Fort Sviland

Ubeseiret på hjemmebane

Sviland: Ronny - Jørn. Jani, Morten M, Oli - Sveinung, Trond, Svein, Alex - Timmi, Kjartan
Benk: Thomas E, Thomas B og Kenneth

I et strålende vårvær hadde Sviland stjålet opptil 15 tilskuere som normalt hadde gått og sett Viking, som også spilte denne kvelden. Jeg velger å tro at de som var på Sviland stadion fikk mest valuta for pengene, det ble hvert fall flere mål.

Det som skulle vise seg å bli kampens store spiller, Kjartan, åpnet tidlig festen ved å putte ballen i mål etter pasning fra Timmi.  Ronny var som vanlig stødig i mål og reddet et meget godt plassert frispark helt oppe i krysset. Bortsett fra dette frisparket hadde ikke Buøy noen ting å vise til. Like før pause pyntet Kjartan på resultatet med sitt andre for dagen.

Buøy tok over tidlig i andre omgang og presset oss bakover. Vi var både slappe og upresise i alt hva vi foretok oss de første 15 minuttene. Heldigvis hadde vi Kjartan som tok litt ansvar, og som på egenhånd (eller på pasning fra Trond) satte inn sitt tredje for dagen. Etter dette satte Buøy inn sitt noe ufortjente, og svært offsiderelaterte, mål.  Vi lot oss likevel ikke affisere og fortsatt det tidvis svært så fine spillet. Klikkklakkveggogtuttis. Morten slo et corner som Trond, etter litt klabb og babb, rolig plasserte i mål fra kort hold. På stillingen 4-1 var kampen helt og holdent vår, men Kjartan ville mer. Han la inn en god søknad til årets mål da han tok ballen på ca midten og rundet det som var av spillere, inkl keeper, og satte ballen i mål.

Dagens sitat kom fra venstrebacken til Sviland da applausen hadde stilnet etter at Kenneth ble byttet innpå: