søndag, oktober 04, 2009

Figgjo – Sviland 8-0

Sindre Sjursen – Kenneth Tjessem, Tore Barsnes, Rune Oddsen, Jan Tore Kristiansen – Jørn Vølstad, Svein Sandhaug – Arild Fjelde, Ole Martin Skjæveland, Sveinung Oseland – Lars Ove Tjessem.

Benyttede innbyttere: Tommy Sunde, Oddbjørn Oseland, Tor Egil Julfeldt.

Det var en tung gressmatte som møtte lagene på Figgjo. Sviland kjempet for å unngå nedrykk, og Figgjo skulle opp en divisjon. Rune kom inn som nødløsning for Magnus da det var litt tynt i forsvarsrekken.
Kampen startet med stillingskrig rundt midten. Ingen av lagene kom til noen betydelig sjanser.
Figgjo kom etter hvert frem på sin venstreside både med back og ving, og kom til noen avslutninger. Ballfordeleren ble effektivt satt ut av Ole Martin, som begrenset sjanseproduksjonen deres.
Sviland på sin side kom til få avslutninger, men en del cornere.
Midtveis i omgangen ble Figgjo tildelt straffespark etter at en Figgjo-spiller ble felt av Rune.
Sikkert straffespark og 1-0. Dette tok litt av luften ut av Svilandslaget.
Figgjo ble mer førende, og fikk seg en 2-0 ledelse til pause.

I pausen ble det konkludert med at vi kunne vinne denne kampen. De var jo ikke så mye bedre.

De 10 første minuttene var Svilandslaget halvveis med på notene. Etter 3-0 målet falt hele laget sammen. Sviland ble fullstendig utspilt i midtbaneleddet, og alle spillerne var på etterskudd. Figgjo spilte god fotball, og satte effektivt inn 4, 5, 6, 7 og 8-0.
Svilandsspillet er det ikke mye å si om, fordi det nesten var fraværende. Det ble en del tøffe dueller, og noen gule kort. Figgjo – Sviland 2009 15-1.