Kalender

torsdag, september 10, 2009

Oltedal - Sviland 1-0

"Sorpekrig på Oltedal"

Start: Sindre - Kenneth, Magnus, Tore, Jan Tore - Jørn, Svein, Trond, Oddbjørn, Arild - Oli
Benk: Thomas E, Tommy, Kjell Inge, Lars Ove

Med tre poeng i denne kampen ville vi kranglet oss over streken og fått et godt grep rundt de andre lagene som befinner seg i samme sumpen som oss. Uheldigvis tapte vi og gjøre det dermed mer spennende enn vi strengt talt bør.

På årets dårligste bane møtte to av årets dårligste lag (hvert fall i henhold til tabellen) til en kamp hvor årets dårligste dommer dømde. Så en kan jo si at alt lå til rette for en skikkelig .......... (sett inn ord selv) kamp.

Oltedal gikk resolutt til verks og vant de fleste dueller med god hjelp av strake armer, spisse knotter og aktive albuer. Sviland ble stort sett løpende mellom, og når vi først fikk tak i ballen ble det noe panisk over ballbehandlingen. Den gikk stort sett der den ikke skulle. Sviland er jo som kjent et klassisk ballbesittende og fintspillende lag (?) som liker seg best på strøkne gressmatter og ikke på en oppløyd oversvømt potetåker i bunnen av Oltedalen. Til tross for problemene med å få noe som helst til å gå slik vi hadde tenkt, så jobbet vi oss etter hvert inn i kampen og kom til noen halvsjanser ved både Oli, Trond, Magnus og Oddbjørn men Svilands mest travle i første omgang var nok keeper-Sindre og forsvarsfireren. Til pause stod det 0-0.
I pausen gikk Kenneth ut med vondter i begge anklene. Inn kom Tommy.

Andre 0mgang begynte som første ved at Grisedal festet et hardt grep om kampen uten å komme til de helt store sjansene. Uten å knapt å lånt ballen de første 15 minuttene så kom vi sterkere inn i kampen, men heller ikke vi evnet å produsere det helt store. Jeg er ikke sikker på når Oltedal fikk sitt mål ,men de var vel omtrent halveis i andre omgang da de kontret inn et mål. Etter dette foretok vi noen bytter. Oli gikk ut og Lars Ove kom inn. Trond gikk også ut og Thomas E kom inn. Jan Tore ble også byttet ut i frykt for at han skulle banke opp hele Oltedalslaget, lagledere og samtlige på tribunen. Inn kom Kjelli.

Til tross for byttene, og noen halvsjanser så ebbet kampen ut i tap for vår del. Da gjenstår det tre kamper. Hjemme mot Brodd 2, borte mot Figgjo og hjemme mot Forsand. Det blir en spennende høst.



1 kommentar:

Oli Skjeveland sa...

Synes Arild jobbet bra både på som ving og midtbane.
Ellers synes eg Magnus spillte seg stort opp ut over i kampen...
Legenden var selvsagt best den omgangen han spillte:-)
Ellers var det en dårlig dag på jobben for Sviland.

Oli