4-3-2-1
Eddy-Morten,Tore,Magnus,Jan Tore-Trond,Jørn,Svein-Sveinung,Oddbjørn-Oli
også brukte spillere: Arild,LEGENDEN,kjell inge og timi

Jørn hadde gjort hjemmelekså si og la opp en bra taktikk mot topplaget i divisjonen.

I første omgang fungerte den meget bra, det var mer uheldige omstendeligheter som gjorde sitt til at gjestene fikk en noe overdrevet 3-0 ledelse ved pause.
Får å gjøre det kort å presist 1-0 kom på selvmål av Morten Minstemann han hevdet han skulle prøve å dempe ballen etter et skudd frå MIL, men eg har vel en misstanke om at han gjorde det med vilje på for å bli nevnt i referatet.2-0 kom på et langskudd som for folk over 40år må sies å vere utakbart og 3-0 kom etter unødvendig dribbling i forsvar.
Ellers så var omgangen slik at Mil styrte spillet men Sviland yppet seg med kontringer og til tider brukbart overgangsspill.
Innsatsen var det ingenting og si på og som nevnt var vi mildt sagt uheldig med baklengsmålene.

Andre omgang var en meget bra omgang av sviland.
Oli og Sveinung byttet plass og de viste seg å vere et bra trekk.
Per Eddy var sliten etter en omgang i mål og Jani blei ny sisteskanse for Sviland.
Arild kom inn for Jani som venstreback.
Sviland ble nok i begynnelsen presset noe tilbake i banen, men med Sveinung i front ble Sviland mer farlige i kontringene.
Sveinung utnyttet en feil av midtstopperen til MIL og satte ballen sikkert i mål aleine med MILs målmann.
Dermed blei det ny spenning i kampen, og etter 60min. kom endelig byttet som hele stadion ventet på.
LEGENDEN skulle inn for Sviland.
Han gjekk inn som stopper.
Me får vel tro at det var LEGENDENs inntreden som gjorde sitt til at kampbildet snudde og den siste hvalvtimen var Sviland det førende laget.
Sviland fikk også redusert til 2-3 igjen etter at Sveinung gav stopperene til MIL ny parkeringsbot og etter dette kjørte Sviland på etter utligningen,.
Nærmest var Timi då han nikket ballen like over etter et corner frå Minstemann.
Men utligningen kom aldri og slutt resultatet blei 3-2 til tross for stort press frå Sviland på slutten.
Mye positivt å ta med frå denne kampen, Synes Jan tore var god som målmann og Sveinung forsetter å score.
Legenden var som vanlig stor, men så har han jo egen fanklubb på facebook.....
Om Sviland forsetter med denne innsatsen og spillet tror eg vi skal få nok poeng til å ungå nedrykk og kansje en plass midt på tabellen.