Klebe-Sviland 3-2

Sviland stillte med følgende lag i cup kampen mot Klebe:

4-1-2-1-2(ble i allefall sånn då kampen var i gang).

Sindre-Morten,Tore,Magnus,Jan Tore-Jørn-Arild,Svein-Oli-Oddbjørn,Sveinung

Før kampen fikk Sviland pga divisjons forskjellen et Straffespark og dette satte selvsagt Nr.7 Legenden sikkert som Caveo engang var i mål.
Dermed stod det 0-1 til Sviland før kampen i det hele tatt var i gang.

Morten hadde gitt trener Vølstad grundig innblikk i hvordan topplaget i fjerde-divisjon Klebe vanligvis spillte.
Denne antagelsen viste seg å vere rett, og takktiken frå trenarteamet fungerete perfekt i første omgang.
Noe av taktiken var at Oli som i utgangspungtet skulle spille midtspiss ble liggende mer i en offansiv midbanerolle for å ta ut playmakeren til Klebe.
Dette førte til at Klebe mistet mye rytme og Svilands meget gode midtbane som bestod av Jørn,Arild og Svein vant mange viktige dueller og kunne sende Svilands Usain Bolt løpere og brødre Sveinung og Oddbjørn på farlige løp bak forsvarsfireren til Klebe.
Dette skapte noen bra overganger og kunne med litt hell ført til at Sviland kunne økt ledelsen Legenden hadde skaffet laget med det mesterlige straffesparket.
Klebe var for all del et godt lag og skapte en del sjanser som Sindre sikkert fikk en hånd på eller som ble reddet av en lang fot frå Magnus eller Tore.
Dette og en fantastisk laginnsats førte til at Sviland ledet 1-0 til pause mot et lag som i utgangspungtet skulle vert flere mål bedre.
I pausen brukte kaptein Svein ord som årsbeste og de fleste var godt fornøyde med både egen og lagets innsats.

I andre omgang startet Sviland meget bra og var det førende laget de første 10min.
Dette førte også til at Sviland fikk et flott mål som kom etter meget god jobbing av spissene.
Jørn såg at målmannen var langt ute og lobbet/skjøt ballen sikkert og vakkert i mål frå 35-40meter.
Men etter dette var det slutt på festen for Svilandsspillerene divisjonsforskjellen blei mer merkbar og Klebe kom til mer og mer sjanser.
Sviland forsatte å kjempe,men motstanderen ble ut over omgangen for sterk.
Selv om Sviland uppet seg ved noen anledninger så var de siste 35 min helt og holdent Klebe sine.
De fekk 1-2 ganske kjapt etter Svilands 2-o mål fikk 2-2 etter ca 70min og 3-2 på overtid.
Dermed ente nok en god kamp av Sviland med tap.
Men denne gangen synes jeg ikke vi skal vere så skuffet over tapet for vi kjempet bra og var meget gode. Men vi møtte et meget godt lag som biter godt i fra seg i fjerde divisjon.