Forsand - Sviland 4-3

4-4-2: Tommy - Kenneth, Jan Tore, Magnus, Kjell Inge - Sveinung, Trond, Svein, Sem - Jørn, Oli
Benken: Arild, Kjetil, Toro

Etter mye om og men ble det likevel kamp denne fredagen. Sviland hadde mange forfall, men stilte likevel med et godt lag. Etter en del "uheldige" resultater i det siste var vi virkelige klare for å ta 3 poeng med hjem.

Bortelaget festet umiddelbart et grep om kampen, og det var tydelig at dette var en kamp som vi ville vinne. Vi kom til noen halvsjanser uten å få uttelling. Da tok Jan Tore grep. Ved en sleip taktisk manøver lurte han seg frem i angrep med følgende forklaring: "Jeg har krampetendenser i leggen og må frem for å løpe litt". Om det var ment som et stikk i siden på spissene vites ikke,m men Jørn og Jani byttet plass. Jan Tore gikk vitterlig frem for løpe. Han kriget og kjempet i beste Jan Tore-stil og serverte Trond en pasning som ikke engang han kunne bomme på. 0-1 til de hvite. Like før pause måtte Jani ut med det som viste seg å være en skikkelig strekk. Toro kom inn.

I pausen var alle enige om at vi hadde vært gode og at det ikke er noen vits å slutte med det i andre omgang. Nå har det seg jo sånn at det er et stykke fra teori til praksis, og enn så lenge er vi bedre i teori enn i praksis.

I andre omgang slapp vi Forsand inn i kampen. Eller det vil si, vi spilte fortsatt ganske bra fotball, men vi ble litt ukonsentrerte. I disse små øyeblikkene av ukonsentrasjon utnyttet hjemmelaget sjansen . De gikk raskt opp i en 2-1 ledelse, men Svein Kaptein balanserte dette kort tid etterpå. Om det er ønsker etter større utfordringer som gjør at vi stadig slipper motstanderne inn i kampen igjen vites ikke. Men før vi fikk mukket opp ledet Forsand 4-2. Herfra og ut kastet vi alt fremover og fikk betalt, men for sent og ikke nok. Toros redusering kom på vakkert spill, innlegg fra kanten og en sklitacklingsavslutning på bakre stolpe.

Kampen ebbet ut til 4-3 og vi var alle enige om at dette var ganske dårlig av oss.