Kalender

mandag, juni 01, 2009

Brodd 2 Sviland 3-0

 Stusselige greier

4-4-2: Ronny -  Jani, Magnus, Tore, Sem - Arild, Svein, Jørn , Morten M - Oli, Trond
Innb: Larsi, Kjartan, Toro, Trond Otto 


Dette var kampen hvor Sviland skulle reise den berømte kjerringa etter noen forsmedelige kamper tidligere i sesongen. Det var i denne kampen ballen skulle trilles, laget forflytte seg som en enhet og lagmoralen skulle nå nye høyder. Sånn i ettertid kan vi vel si at ingen av disse tingene slo helt til. 

Kampen begynte ganske ok. Sviland lå lavt, mens Brodd 2 spilte ball på egen banehalvdel. De kom ikke til noen sjanser grunnet et kompakt Svilandslag. Et svært spillende Broddlag måtte faktisk slå langt de første minuttene for å komme til sjanser. Sviland var selv frampå de første minuttene uten helt å komme til de store sjansene, men det var tendenser. 

Så tok det slutt. Om det var  Svilandsspillerens kondis som tok slutt etter 20 min, eller om det var Broddlaget som virkelig fikk fart på ballen skal jeg ikke spekulere i. Bortelaget kom uansett altfor seint inn i de fleste duellene noe som både irriterte bortespillere, medspillere og dommer. 

Det var Brodd2 som scorte det første målet etter at en av de grønne snappet et utkast fra keeper, og som alene mot keeper-ronny ikke gjorde noen feil.  Sviland fikk såvidt låne ballen resten av omgangen, og de gangene vi fikk det ga vi den ganske fort tilbake. Det var noe panisk og nervøst over hele Svilandslaget. Kanskje var det varmen? 

Litt usikker på om 2-0 målet kom i første eller andre, men det var helt sikkert noen som fikk det med seg. Oli, du husker jo det meste!

I pausen ble vi enige om å endre formasjonen i håp om at dette skulle gi oss litt mer trøkk fremover. Dette slo kun sånn passe til. Vi kom til noen halvsjanser uten at Broddkeeperen ble svett av den grunn. 

Helt på tampen av kampen satte Brodd spikeren i kista. 3-0 var et resultat som gjenspeilte kampen. 

1 kommentar:

Anonym sa...

seie som toro seie t meg på trening viss han e på laget som vinne... me blei fese på... føle me blei redde å stressa av at di spelte så godt samen som di jor å di va såpass sjapt oppi og organiserte som di va.. eg syns me ska je dette et nytt forsøk på å spela samen på bakken mot figgjo så må me mesten bare ta d som d komme...



Morten Minstemann