Kalender

søndag, april 26, 2009

Sviland 2 knust av hognestad

Sviland-Hognestad 2-6

Rammen rundt kampen var perfekt med sol og en grønn og flott gressmatte.

Sviland 2 startet med følgende lag:4-4-2.Ronny-Kjetil,fjell,Dagi,Kjelli-Thomas,El Torro,Rune O,Legende sønnen-Oli, Kjartan

Kampen begynnte litt nervøst for Sviland og det gjekk desverre ikkje lenge før det ble både 1-0 2-0 ,3-0 og 4-0
Hognestad hadde løftet seg flere hakk siden sist de var på besøk på Sviland og var meget gode.De hadde en fryktelig rask spiss som Sviland 2 forsvaret hadde store problemer med å følge.Men det sviktet i flere ledd for Sviland 2 denne kampen og en god Ronny i mål kan vel takkes for at resultatet ikkje blei styggere.
Kjartan "Fløgstad" hølland scoret Sviland trøste mål i første omgang då han etter min hukommelse brukte farten og paserte målmann og scoret sikkert.
Resultatet var til pause 5-1 til Hognestad.

Andre omgang var en solid opptur for Sviland 2. Jani kom inn i forsvaret og løftet laget med innsats og guts.Synes passningene satt bedre og forsvaret hadde mer roen i andre omg.
Ronny fungerte som både keeper og playmaker og serverte den eine praktpassningen etter den andre spesielt opp til Rune Lang-Oddsen.
Sviland fikk en del sjanser og fikk faktisk et mål då undertegnende brøt fyssiske lover ved og lette frå bakken og heade ballen via tverlegger og i mål etter kjempe forarbeid av Jani.
Hognestad fikk også et mål, så andre omgang ente faktisk uavgjort og det må vi ta med som posetivt.Sindre og Timi bidro også i andre omgang.
Tror etter hvert som sesongen går at sviland 2 vil bli bedre og ta mange poeng i 7divisjon,for andre omgang reddet mye av inntrykket.

Gi gjerne kommentar og poeng.


Oli

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lettet du fra bakken oli,når du fekk ballen i håve,fint mål va de iallefall,ellers så va hognestad sykt goe

Oli sa...

eg velger å tro det i allefall:-)

Anonym sa...

snakke me allerede årets mål?


Minstemann

Oli sa...

Eg e bare redde for det:-)

Jani sa...

var jo nesten umulig å ikke score på det innlegget der. uansett om du lettet eller ikke:P

Oli sa...

Det e så sant så sant Jani..Du e Svilands Beckham blond og med en fantastisk innleggsfot:-)

Anonym sa...

De innlegge e vel de størsta sleivsparket i Sviland sin historie,ville sett at den litle lysluggen gjorde det omatt,he,he

Jani sa...

må nok ha vert en som ikke var på kampen eller som ikke har det helt bra med seg selv dette her. nesten ferdig scora, hvertfall når det var oli som kom. då e det jo mål då!!!

Anonym sa...

oli = Luftens BARON!

Minstemann