Kalender

tirsdag, april 21, 2009

Lura - Sviland 1-1

De brente sjansers kamp

Umiddelbart fra avspark festet Sviland grepet mot det opphypede laget fra Lura. Det rekordstore publikummet gjorde nok at hjemmelaget var mer nervøst enn godt var og dette påvirket nok pretasjonene innledningsvis. Laget fra den tynnere befolkede bydelen, Sviland, lot seg ikke affisere av det hissige hjemmepublikummet. 

Sentrallinjen på Sviland gjorde Luraspillerne fortvilte med sin kompromissløse stil. Trond Laland og Morten Myklebust fungere svært godt sammen på midten hvor de jobbet og slet midtbanen til Lura ut av stilen. De serverte flere sjanser til angrepsparet, Tore og Lars Ove, men til tross for flere store (les: STORE) sjanser evnet vi ikke å få ballen i mål. 

Nå var det ikke sånn at Lura var helt ufarlige de heller. De hadde sine sjanser, men stolpeskudd og slike småting er ikke vits å gå noe nærmere inn på. De blir for bagateller å regne...

I pausen ble det ikke gjort noen endringer. Vi skulle fortsett med den gode jobbingen. 

I begynnelsen av andre svinget spillet veldig mye. Både hjemmelaget og bortelaget var frempå å kunne puttet både ett og to hver, men de gadd ikke...

Så, nesten ut av ingenting ruller Lura opp et angrep på deres venstre siden som endte opp hos en liten tapp i feltet,  hvorpå han dunker den opp i kryssregionen. Stormende jubel fra det kravstore Lurapublikummet.  Etter kampen uttaler den stødige Svilandskeeperen: Hadde jeg ikke hatt vondt i ryggen hadde jeg tatt det skuddet. 

Etter målet skrudde Sviland opp innsatsen et lite hakk og hadde flere sjanser, hel og halv, som burde vært omsatt til mål. Men det var ikke før det nærmet seg 80 spilte minutter at utligningen kom. Med et usannsynlig silkemykt mottak på 5 meter og et overdrevent godt skudd plasserte Jørn ballen utakbart bak keeper. Faktisk var det så fint at flere publikummere snakket om at et slikt vakkert mål aldri hadde blitt scort på denne banen før, men for de av dere som kjenner Jørn vet dere jo at dette er slikt han gjør på trening hver uke... (noen andre som vil skrive referat med store kunstneriske friheter?)

Dagens sitat: Kjetil Stangeland

Det er ikke det samme schwunget over luranavnene som Svilandsnavnene.
(sagt mens speaker ropte opp startelleveren på begge lag)

KAMPFAKTA
5. divisjon 1.serierunde:
Lura IL - Sviland IL 1-1 (0-0)
Lura Stadion , 101 tilskuere
Mål: 0-1 Lura IL  (61), 1-1 Jørn Vølstad  (79)
Sviland IL 4-4-2: Ronny Ludvigsen - Kenneth Tjessem (Thomas Fjell fra 83), Svein Sandhaug, Jan Tore Kristiansen  Sem Stangeland - Arild Fjelde, Trond Laland (Tor Egil Julfelt fra 75), Morten Myklebust, Sveinung Oseland (Jørn Vølstad fra 56) - Tore Barsnes, Lars Ove Tjessem (Ole Martin Skjæveland fra 70min) 



1 kommentar:

Anonym sa...

Syns heila laget gjorde en veldig bra kamp her,einaste minuset måtte ver att me va altfor dårlige fram for mål,ja rett å slett elendige