Sviland-Malmheim 2-1

Årets Første seier

Startoppstilling: 4-4-2: Ronny, Trond, Tore B, Patrick, Jani, Jørn, Kenneth, Morten, Arild, Trond Laland, Oli.
Benken: Toro, Tore Lunde, Ørjan.

Første omgang: Etter en begredelig kamp borte mod Høle, skulle det starte så mye bedre mot Malmheim. Og etter bare noen få minutter spilt satte Oli elegant et frispark direkte i mål. Etter dette dominerte Sviland banespillet og hadde de største og målsjansene i første omgang. Men dette var dagen for sjansesløseri, og Sviland skulle bare få et mål til. Dette kom også i første omgang, etter et nydelig innlegg fra Kenneth til en spenstig Jørn i feltet, som sikkert satte ballen i mål med hodet. Malmheim hadde også et par store sjanser i første omgang, men de ble effektivt stoppet av Ronny.

Andre omgang: Etter pause kom Sviland også bra i gang. Men sjansesløseriet forsatte. Ørjan kom etter hvert inn på for Trond, Tore Lunde kom inn for Trond Laland og Toro kom inn på midten Kenneth Tjessem. Mot slutten av kampen virket Sviland svært preget av å ha spilt kamp dagen før, Malmheim tok mer og mer over. Samtidig så måtte Ronny ut (med en skade ? ) og ble erstattet av Jani. Kort tid etter dette skorte Malmheim sitt første mål, etter å ha brutt gjennom forsvaret til Sviland. Heldigvis klarte Sviland å stå løpet ut de siste 10 minuttene, og ro seieren i land.

Sviland vant 2-1 på en dag hvor de burde laget mange flere mål. Det positive er at det ble skapt mange sjanser. Banespillet var av varierende kvalitet, men til tider bra. Forsvaret har ennå til gode å holde nullen, og har en god del å gå på. Både kommunikasjonsmessig, posisjoneringsmessig er det mye å henter her.