Kalender

torsdag, februar 26, 2009

Sviland 2 - Muskel 2-2


Sviland 2 stod godt i mot serielederen

Laget: Ronny, Kjell Inge, Dagi, Tor, Morten A, Thomas, Alex, Toro, Kjetil, Kjartan, Marius, Timmy, Rune, svein, Tore og enda en Marius (jeg mener noen til var med, men kommer jammen meg ikke på hvem..)
Første omgang: Et nervøst Sviland 2 startet mot et lag som på papiret skulle være mye bedre en oss. Med dette i minnet gav vi full gass fra starten av, og kjempet for hver meter vi kom oss fremmover. På tross av god motstand måtte vi se ballen i eget mål et par ganger etter meget gode enkeltprestasjoner fra Muskel spillerne. Vi fikk allikevel bygget opp en selvtillit i laget gjennom å se at vi som oftest fikk hamlet opp med motstanderne på en god måte, og skapte mange gode sjanser selv. Etter å ha fått to mål mot oss i første omgang kom det forløsende målet fra Sviland 2, dessverre avblåst for offside. Pauseà 2-0 til Muskel
Andre omgang: Sviland 2 Reiser seg enda et hakk i sin spektakulære 3-5-2 formasjon og overtar deler av spillet og skaper like mye som Muskel. Litt uti omgangen bryter sviland 2 gjennom og Timmy får kjempet ballen i mål bak svimle Muskel spillere, og Sviland lukter utligning. Nærmere slutten av omgangen skjedde det vi alle hadde ventet på.. Marius (Bogafjell) får foten på ballen og sender en suser til siden for Bogafjells keeper, som med himlende øyne ser seieren glippe ut av hendene sine. Sluttresultat 2-2
Sviland 2 viser i denne kampen at de er et lag å regne med etter å ha fått satt seg fra den uheldige starten i første kamp. Nå gleder vi oss bare til neste utfordring, når vi allerede har vokst enda et hakk. Uoffisiel banens beste: Alex med mye bra løp og gjennombrudd. 


Av 
Morten Auglend

1 kommentar:

Anonym sa...

"Skeptisk" har som vanligt gått offensivt ut og sagt at "de" kjeglene på Sviland B/Bogafjell ikke va verdig motstand for en slik klasse-spiller som han !!

E svært spent kor mange mann d ska te for og forsøke og mannsmarkere "Skeptisk" ud av kampen på Onsdag !!

Oddsen & Raugstad ?
Med Dagi som støtte når "Skeptisk" finne fram någen gamle kunster ?!!


Eg glede meg te Onsdag !!!



DISCLAIMER:

LOL