Kalender

mandag, juni 04, 2007

Mastra - Sviland 3 - 0

Tipptopptoppoppgjør


Laget: Christian L. - Tor Egil, Kenneth, Geir, Thomas - Ronny, Jørn, John Arne, Tore Buchholdt - Jarle, Mark
Reserver: Christian S, Morten, Arild, Frode, Ole Martin, Tore Barsnes
Tilskuere: ca 27

I en kamp der alt lå til rette for feiende flott fotball ( heretter referert til som FFF), der både været, banen og spillerne var klar til å levere FFF; og til alles overraskelse var det nesten det som skjedde også. Tabbellener, Mastra, gikk knallhardt ut mot tabelltoer, Sviland. De første minuttene av kampen hadde det lavtliggende Svilandslaget mer enn nok med å forsvare seg. Selv om det var Mastra som stod for FFF i denne delen av kampen var det egentlig aldri dramatisk. Som kjent hadde jo Sviland nærmere 1500 kampers rutine i den bakerste rekken og disse fire hadde stort sett kontroll.

Den roen som våre bakerste menn utstråle smittet etterhvert over på oss lenger fremme på banen og resten av laget meldte seg etterhvert mer og mer på. Vi hadde et par eksempler på FFF der ballen suste på svært få touch fra mann til mann, ut på kanten, og innlegg som nesten traff hva den var ment å treffe. MEN, som så mange ganger før når et lag presser på kommer det en utligning rett i trynet. Hva som skjedde vites ikke, men 1 - 0 var det.

Like før pause kom Mastra på nok en kontring. Litt småpent FFF ute på kanten resulterte i at en Mastra spiller med gule sko klinte ballen utagbart opp i hjørnet. Det var rett og slett et fint mål. Dermed stod det 2 - 0 til pause. Et resultat som egentlig var litt misvisende. Sviland hadde faktisk spilt fotball hele omgangen. For det meste hadde ballen gått på bakken. Med litt mer tur kunne stillingen vært helt anderledes.

I pausen ble det gjort noen bytter. Kenneth ble byttet ut for Tore Barsnes. Senere i andre omgang ble det gjort noen bytter til. Ronny, Jørn, Thomas, Jarle ble byttet ut for Ole Martin, Morten, Arild og Christian. Like etter slo Christian opp skaden sin og måtte ut igjen. Da gikk Frode inn. Noen få minutter etter det fant de sterke mennene på sidelinjen, bestående av Øystein Øyen og Rune Hatteland, at det måtte satses offensivt. Tor Egil ble byttet ut og undertegnede måtte innpå igjen. Som om ikke det var nok ble Tore Buchholdt skadet og Tor Egil måtte stumpe røyken, renske lungene og komme seg innpå for nok en innsats.

Sviland kastet seg fremover i jakten på mål. Med bare tre i forsvar, og en lynrask Tore Barsnes som i sin iver etter å etterligne Kenneths fabelaktige "Arsenal offside trap" gjør at Mastra får noen til dels store sjanser en mot en. Men neseblodrød keeper-Lassen ordner opp. I andre enden av banen får Sviland for første gang corner i kampen, men heller ikke det hjelper. Vi har noen småsjanser, men like før dommeren blåser av klarer Mastra å dytte den tredje ballen i mål. Kampen ender 3 - 0 til hjemmelaget.

Ellers kan det nevne at dommer Halvor Briskemyr leverte en ok kamp. Noen avblåsninger var likevel litt på kanten, men i det hele leverte han absolutt til godkjent.

Er det noe jeg har glemt?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var jo i overkant saklig av deg Jørn. I en kamp der dere tidvis spiller FFF er det på sin plass å sutre litt mer over å ha tapt 3-0. ;)

J! sa...

Du må ikke glemme at vi i forrige kamp var så langt ifra FFF som det var mulig å komme, og at denne kampen, resultatet i betraktning, var en klar forbedring.

Anonym sa...

Sviland gikk ut på banen med senkede skuldrer og med lyst te og spela FOTBALL. Røde-Geir hadde satt seg sjøl inn på laget. Mange va spente på kor mange parkerings-bøter forsvaret ville få....med 4 stk som ikkje akkurat e kjent for hurtigheten lenger !! Alt va til rette for en underholdende kamp....
Sviland åpnet fomlende,men dette va ikkje uventet etter store forandringer i 11-eren. Men etter 15 minutt forsto Sviland-spillerene at de var på fullt på høyde med serielederen. Så de begynte med både vakre og ENKLE kombinasjoner som førte til angrep etter angrep.
Men dette var dagen Sviland skulle spille FFF-uten og få betalt for d !! 3-0 resultatet er svært misvisende . Resultatet kunne likeså vært 1-3 til Sviland.

5.Poeng- Toro gjør en ny solid kamp.Evighets-maskin
4.Poeng- T.Barsnes viser stadig fremgang.Til høsten er han der han var før skaden.
3.Poeng- Burre viser stigende form.
2.Poeng- Hele laget som viser spille-glede og FFF,tror ikkje at Toro engang va sure etter og tapt denne kampen ??!!
1.Poeng-De tilreisende tilskuerene

-5.Poeng-LEGENDEN- for og lært opp T.Barsnes i offside-fellå....Husk at T.Barsnes har laaaaange steg...
-4.Poeng-Jarle falt for fristelsen og spille "snobbe-sporten" golf...dagen før kamp tilogmed.Dette resulterte i han ikkje klarte og fullføre kampen.
-3.Poeng: Oli lovet Hattrick før innhoppet.
-2.Poeng: Morten lagte kaos på sidelinjen etter og glemt leggbeskytterene hjemme.
-1.Poeng: Christian hadde en "stygg" takling som dommeren ikkje såg...men HØRTE derimot....


Er sikker på at neste kamp blir vunnet med kalas-sifre !!
Møt opp !!

Anonym sa...

ka fff står for?? noge me Fotball kan eg tenka meg....?

Anonym sa...

sattan... for d står jo isje på toppen av teksten!?