Kalender

tirsdag, juni 12, 2007

Brodd 2 - Sviland 2- 2

Hett oppgjør

Lagoppstilling 4-3-3: Øystein - Tore Buchholdt, Kenneth, Jan Tore, Tor Egil - John Arne, Christian, Jørn - Ronny, Jarle, Mark
Reserver: Frode, Ole Martin, Kent Magne, Thomas

Tilskuere: Nøyaktig ca 32 stk som koste seg i finværet med engangsgriller.

I overdrevent fint vær møttes to angrepslystne lag til dyst på Brodds lekre kunstgressmatte. Til tross for en offensiv formasjon la Sviland seg lavt fra start av for å satse på kontringer. Med andre ord kan man vel si at Sviland ble presset bakover av et uhyre offensivt Broddlag som gikk ut med en 3-4-3 formasjon. De første 15 minuttene kjørte de grønne regelrett over de hvite, men de fikk heldigvis ikke noen uttelling. Ca midtveis omgangen tok Sviland oppstilling inne i Brodds 16 meter for å ta imot et av Marks laaaange innkast. Ballen tatt ned på hodet til Jarle som styrte ballen sikkert i mål fra vanskelig vinkel. En null til oss. Vi la om til en velkjent 4-4-2 formasjon og fikk dermed bedre kontroll. Resten av omgangen styrte bønda fra sør kampen. Samtlige midtbane og angrepsspillere hadde skudd på mål som med litt mer konsentrasjon, eller dårligere keeper, ville gått i nota.

Tore Buchholdt fikk seg en trøkk midtveis i første omgang og ble byttet inn med nyervervelsen fra Høle, Kent Magne. En rask og teknisk back som vi kommer til å få mye utbytte av etter hvert. Vel gjennomført debut, Kent Magne.

I pausen ble vi enige om å fortsette i samme spor som i første. I ettertid kan man vel si at dette var noe alle ikke var enige om. Brodd gikk, som i første, knallhardt ut, men denne gangen fikk de uttelling. Før det var gått ti minutt ledet de 2-1. I denne fasen var samtlige på Sviland svake i både press, posisjons og pasningsspillet (heretter referert til som PPP). Og uten godt PPP er det svært vanskelig å få til noe FFF (se tidligere kampreferat), det er jo hevet over enhver tvivl. I løpet av andre omgang ble det gjort noen bytter. Jørn gikk ut for Thomas, Kenneth gikk ut for Tore Buchholdt, Ronny gikk ut for Oli og Christian gikk ut for Frode.

Da det var ti minutt igjen ble det slått ut til Thomas på høyrekanten. Der hadde han såpass godt tid at han kunne fyrt opp en røyk og tatt en pils hvis den slags hadde vært godtatt på dette nivået. Thomas valgte likevel å slå frekt inn mot spissene på ett touch. Mark hoppet over ballen som gikk direkte til Jarle som tok den med på ett touch og klinket den i mål på andre berøringen. 2-2, men svært ufortjent.

Kampen ebbet ut og Sviland fikk dermed æren av å være det første laget som tok poeng mot Brodd hjemme i år.

Det var vel ingen som pekte seg ut spesielt, men Jarle må jo få skryt for to mål.

3 kommentarer:

Anonym sa...

du skrive meget goe referat jørn,men fekk du me deg utligningen på svilands andre mål.ellers e eg enig att han nye hølebuen gjorde sine saker bra,en skikkelig bekk me møje fart og goe løp

J! sa...

For å være helt ærlig er utligningsmålet vårt nedskrevet slikt Thomas fortalte det til meg.

Hva med å ikke være anonym?

Anonym sa...

5.poeng-Brodd sine presise baller mot hjørneflagget.
4.poeng-Kent Magne e ifra Høle...og får derfor -1 poeng.Var svært god i plasseringen.Meget bra. Kanskje vi får se noen offensive løp som Bucci gjor så elegant i fjor?
3.Poeng-Jan Tore sin 1 omgang,spilte overraskende kontrollert&sikkert.
2.Poeng-Christian viser klasse ved flere anledninger,ser ut som han blir litt frustrert når han sentrer til medspillerene....og de slår ballen omgående til motstanderen-som regel høye baller til midtstopperene....
1.Poeng-Waterboy fyllte vannflaskene for 2.gang i "karrieren"


-1.Poeng-Kjelli er fortsatt god nok for A-laget,med sitt overblikk,hodespill,pasninger m.m!! Men ville ikkje inn på banen !! Sviland kunne trengt en STABILISATOR som han!!
-2.Poeng-Oli lovet hattrick IGJEN..
-4.Poeng-Hele midtbanen som er for trege til og "hjelpe" spissene,når de endeligt klarer og få tak i ballen,etter iherdig/stressende løping-Luken mellom spiss/midtbane er for STOR når Sviland er i angrep.
-5.Poeng-Hele forsvaret som ikkje skyver midtbanen lenger opp STRAX sviland har ballen.Når forsvaret har klarert GÅR forsvaret ut...så kjemper Jarle/Mark ofte til seg ballen...så er de 2 helt alene i sterkt undertall. Jobben er ikkje gjort når LANGBALLEN er sparket opp,UD MED FORSVARET-SKYV MIDTBANEN OPP !! Hvis 1 svilandspiller får ballen på topp,ska han drible 5 mann ? Skyte ett håpløst langskudd når han er svært presset ? slå en støttepasning på 50 meter for og få opp resten av laget ? Slå innlegg til 1 medspiller som blir dekket av 4 mann ?

Ivar Hoff