Kalender

torsdag, mai 17, 2007

Vardeneset 2 - Sviland 1-2

Da va det klart for årets andre borte kamp og den skulle spilles på tasta grusen,dette syntes jeg va ganske tragisk siden damelaget til Vardeneset fikk spille på gresset! De 11 som startet var som følger:
Boffe - Bucci,Jani,Legenden,Toro - Arild,Jonni,Schoopp,Ronny - Mark,Allah

Det skjedde ganske mye foran målet til Sviland de første minuttene,først fikk spissen til Vardeneset en pasning i bakrommet, Boffe kommer springene ut men bommer regelrett på ballen og vardeneset spissen har åpent mål fra 7 meter men klarer å bomme som sansynligvis er vanskeligere enn å sette ballen i mål. Ikke mange minuttene senere får Vardeneset ett skudd som Boffe redder men det viser seg at han lander litt feil på den ene foten og må bytte! Øystein entret banen og det ble ikke mer keeper tabber denne kampen!Det var ikke det helt store spillet i 1. omgang i denne kampen heller men det var Sviland som hadde det meste av spillet i vinden på tasta grusen,og sviland hadde 2 store sjangser rett før pause først fikk Allah balle på 20 meter han legger ballen på brystet å vender på Drogba vis og smeller til ballen så den stryker utenfor krysset,litt senere kommer samme Allah alene me keeper han tupper ballen forbi men den blir reddet på streken av en veldig løpsterk Vardeneset spiller. 1.omgang ebber ut me 0-0!

Det var ikke mye kjefting fra Geggi sin side i pausen denne gangen,og det viste seg at det burde det han ha gjort,for det var ett veldig tamt sviland lag som enteret banen i 2. omgang, men Vardeneset var ikke bedre de. Det skjedde veldig lite den første halv timen men det siste kvarteret eksploderer kampen. En Vardeneset spiller starter fra midtbanen for gå og gå og ender opp alene me Øystein og setter ballen i mål,da gjenstod det 13 minutter av kampen. Geir hadde gjort 3 bytter før dette han hadde tatt ud Ronny,schoopp og arild og satt inn Henning,Morten og Frode, dette skulle vise seg å igjen våre enn taktisk geni strek av geir,for 8 minutt før slutt får Henning ballen på kanten av 16 meteren han skrur balen rundt keeper og i mål og Sviland benken eksploderer i glede!Men Sviland skulle ikke gi seg me dette, 3 minutter før slutt får Frode ballen på 16 meteren og Lobb forsøket havner i mål og Sviland tar den fjerde seieren av 4 mulige i årets serie en fantastisk prestasjon av Sviland og en moral som jeg ikke har sett i noen 5 divisjons kamp noen sinne!


Sigøyneren

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kom det to mål før pause som jeg ikke fikk med meg?

3p. Bucci

Anonym sa...

LOBB forsøket ??? Ka kamp såg du ??

Anonym sa...

å faen mye feil her som må rettes på ser eg men eg e ganske sikker på at målet te frode var forsøk på ein lobb

Anonym sa...

E dt trening i mårrrrå.

Anonym sa...

5.poeng- Coach-gjør utslagsgivende& positive spiller-bytter.
4.POENG- INGEN
3.POENG- Morten-Positivt innhopp,men må bli betrakteligt tøffere i duell-spillet !!
2.POENG- T.Schopp kjemper iherdisk og viser god spilleforståelse med flotte pasninger,men får -3 poeng pga= han fullføre ikkje kampen IGJEN...Blir kjekt og se den dagen han fullføre 90 min med samme innsats&KLOKSKAP !!!
1.POENG- Mark-Kjmper som en løve.
Jani=Er overalt,og får -3 poeng pga nettop dette.....
Arild- Virket sliten,men viser finesser og overblikk som ingen andre er i nærheten av på A-laget.
Henning-Mål.
Bjelland-Viser rutine&overblikk i innhoppet.
Toro-Vinterens beste har aldri vært bedre trent !!


-5.POENG- Bucci-kor har fjorårsformen blitt av ? Heilt på jordet i kampen !!
-3.POENG-Sigøyneren-Svilands beste keeper igjennom tidene virker usikker&fomlende for tiden.
-1.POENG-LEGENDEN-Har selvtillten overmannet LEGENDEN ?? Spiller kanskje med for høy selvtillit for tiden ?

Alt i alt så vinner ett dårligt og lite underholdende Sviland A på en dårlig dag på grusen.
Er sikker på at de kommer frykteligt sterkt tebage !! Har ett svært BRA mannskap på papiret for tiden.