Kalender

tirsdag, mai 15, 2007

Sviland - Hafrsfjord 3-1

Eg hadde skreve noen notater sånn eg huska denne kampen,men de har eg jo selvfølgelig klart å roda vekk, så eg ska skriva fra hukommelsen ogf de så skjenne meg vetty jo at dette ikkje blir særligt fyldigt referat for å sei det sånn. men de 11 som startet var:
Øystein - Bucci,Jani,Legenden,Toro - Arild,Schoopp,Jørn,Jonni - Jarle og Mark





Sviland startet ikke denne kampen særlig bra,Hafrsfjord skapte sjangse etter sjangse men fikk ikke ballen i mål så kom sviland på en overgang, Jarle spilte Arild fri på høyre kanten og han skar inn mot 16 meteren og plaserte ballen me venstre foten i det lengste hjørnet for keeper,et nydelig mål av muslimen vår! Eg huske ikkje tid Hafrsfjord utligna men eg tror det va i 1. omgang så eg regne me at me gjekk te pause me 1-1
2. omgang starta meget bra av Sviland og eg tror det va ein torden tale fra Geir i pausen igjen som gjorde susen! Mark satte inn 2-1 te sviland og det kom ape lyder fra side linjen når han scoret, eg vett ikkje heilt kor disse kom i fra men Mark tog det me ett smil og anmelte ingen for rasisme etter kampen. 3-1 målet ble dagens prestasjon,me 5 minutter igjen å spille kom Henning inn på banen og han fikk servert en ball i beina nesten på midtbanen han ser at keeper står langt ute å skyter på første touchen han har i kampen,ballen fyker over keeper og i mål,en fantastisk prestajon av pedersen! Da var kampen avgjort og Sviland tok sin 3. strake seier i årets serie!

Sigøyneren

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil gå så langt som å påstå at lobben fra Henning "supersub" Pedersen var fra 40 meter. Velger å rangere den oppe blant (rett under) Buccis mål mot Sandve.

Vi gjorde jobben vår i denne kampen, men ingenting mer. Jeg synes det er på tide noen får kjenne hva SIL virkelig står for - Samba, Innsats og Lagmoral.

Bra jobba, Boffe! Håper du kommer med referat fra kampen mot VBK2 snart.

Anonym sa...

komme så fort eg for tid men eg har mye å gjør og så eg jo ikkje ein razer på tastaturet så me får se men det komme nok i løpet av denne uken!